[2,3 NG] Cabrio pytanie.
-
- Forum Audi 80
[2,3 NG] Cabrio pytanie.
Witam.
Po prawie dwóch latach negocjacji z właścicielem, udało mi się odkupić Audi Cabrio 2.3 rocznik 1991. Auto stało od 3 lat pod chmurką, gdyż właściciel kupił sobie nowy samochód. Widzę w tym aucie duży potencjał i bardzo chcę je odbudować. I potrzebuję waszej pomocy w określeniu czy zderzak który aktualnie się na nim znajduję to jakiś allegrotuning czy coś innego ? Chciałbym zrobić z niego coś czym nie będę się wstydził jeździć, na tył zamówiłem już zderzak ori od s2 wydech idzie won wchodzi seria i jeszcze kilka zmian by miało to ręce i nogi.
Po prawie dwóch latach negocjacji z właścicielem, udało mi się odkupić Audi Cabrio 2.3 rocznik 1991. Auto stało od 3 lat pod chmurką, gdyż właściciel kupił sobie nowy samochód. Widzę w tym aucie duży potencjał i bardzo chcę je odbudować. I potrzebuję waszej pomocy w określeniu czy zderzak który aktualnie się na nim znajduję to jakiś allegrotuning czy coś innego ? Chciałbym zrobić z niego coś czym nie będę się wstydził jeździć, na tył zamówiłem już zderzak ori od s2 wydech idzie won wchodzi seria i jeszcze kilka zmian by miało to ręce i nogi.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2015, 19:40 przez Igor_cabrio, łącznie zmieniany 1 raz.
nie do końca to jest zestaw od Riegiera dedykowany do cabrio :VinCe pisze:zderzak to tak jak określiłeś allegrotuning.
TYŁ
PRZÓD
nie ma zderzaka orgilanego od s2 do cabrio jest przedliftowy ( i zapewnie taki zamówiłeś ) i poliftowy montowany w cabrio z 1999-2000 r.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2015, 23:01 przez wysio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80