[B4 1.9 1Z] Błotnik nowy ocynkowany
[B4 1.9 1Z] Błotnik nowy ocynkowany
witam czy jest to możliwe że Niemcy robią jeszcze jakieś elementy b4 do tak starych autek ?
Ostatnio siedziałem na tablicy i widzę nowe ocynowane z niemiec, myślę być nie może bo chyba ori z audi też były ocynowane.
Wy jesteście doświadczeni i powiedzcie mi czy warto się pchać w nowe ocynowane z niemiec błotniki dołączam linka do tablicy. Może ktoś już coś od niego brał albo jest z Wielkopolski i coś słyszał o tych nowych elementach z niemiec ;p
Bo gościu wystawia też błotniki do forda merca i ?skody? a tych chyba audi nie tłoczyło więc się domyślam że albo to jest jakiś zamiennik z nie ori grubością albo dobra kopia oryginału.
Proszę o naprowadzenie mnie czy dobrze myślę, lub że wyciągam głupie wnioski gdyż mój lewy(od kierowcy) błotnik patrzy na mnie jak wsiada xD :>
Błotniki
Ostatnio siedziałem na tablicy i widzę nowe ocynowane z niemiec, myślę być nie może bo chyba ori z audi też były ocynowane.
Wy jesteście doświadczeni i powiedzcie mi czy warto się pchać w nowe ocynowane z niemiec błotniki dołączam linka do tablicy. Może ktoś już coś od niego brał albo jest z Wielkopolski i coś słyszał o tych nowych elementach z niemiec ;p
Bo gościu wystawia też błotniki do forda merca i ?skody? a tych chyba audi nie tłoczyło więc się domyślam że albo to jest jakiś zamiennik z nie ori grubością albo dobra kopia oryginału.
Proszę o naprowadzenie mnie czy dobrze myślę, lub że wyciągam głupie wnioski gdyż mój lewy(od kierowcy) błotnik patrzy na mnie jak wsiada xD :>
Błotniki
Sądzę że można spróbować je kupić. Być może sprzedający wyczyścił komuś magazyn z blachami na zachodzie i zachowały się tam ori błotniki do 80. Takie rzeczy się zdarzają, często nowe oryginalne elementy zalegają w magazynach i żeby odzyskać choć część kasy wyprzedają hurtem to np. polskiemu handlarzowi.
Jeśli okaże się że to zwykły zamiennik to wystawisz na olx i po sprawie
Jeśli okaże się że to zwykły zamiennik to wystawisz na olx i po sprawie
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Robić raczej nie robią ale w magazynach jest tego sporo. Kiedyś potrzebowałem takiej pierdółki której nie mogłem nigdzie dostać. Dostałem dopiero w ASO a sprowadzali mi ją własne z Niemiec a trwało to chyba z 10 dni.AdamF pisze: czy jest to możliwe że Niemcy robią jeszcze jakieś elementy b4 do tak starych autek ?
Nawet jeśli nie jest to oryginalny element to wytrzyma sporo lat...
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
No tak tylko jak sprzeda jako oryginał który nim nie jest to może liczyć się ze zwrotem, a jak sprzeda jako zamienniki to mu nikt nie kupi bo zamienniki po 100zł chodzą nowe do malowania. A zwykły kowalski i tak będzie szukał taniego w kolorze 50-100zł.
Takie same na allegro stoją po 130zł i też ocynk.
Takie same na allegro stoją po 130zł i też ocynk.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Już wiem zamiennik Alegro go zdradziło
http://allegro.pl/blotnik-blotniki-audi ... 85694.html
http://allegro.pl/blotnik-blotniki-audi ... 85694.html