[Audi Cabrio 2.6 V6] Jasne Recaro - Monster - * FILMIK *
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Gałka z Audi Cabrio: http://www.ebay.de/itm/Audi-80-90-Cabri ... 4d2aae1967Rychu82 pisze:a ta gała do zmiany biegów.....oryginał? szukałem kilka razy po allegro i tylko do automatu były w drewnie
Link od ufo zarówno dla poszukujących, jak i dla niedowiarków
[ Dodano: 2015-01-27, 22:54 ]
Projekt zima rozpoczęty z opóźnieniem: koła zdjęte z auta, polecą na odnowienie
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Faktycznie Bolero ma swoich wyznawców do których w sumie nie należę ale trzeba przyznać że do audi cabrio pasują te felgi jak mało które, a jeśli dodamy do tego wersję utrzymaną najbliższą fabryki (czyli coś co Monster kultywuje) to uważam, że ma lepszej i ładniejszej felgi.Monster_C4 pisze:Niestety zakup bolero + renowacja to wychodzi komplet Dare
Nie sprzedam - za bardzo mi się wzór bolero podoba
Kazik jak założysz to daj zdjęcie oraz zblizenie na felge i jej rancik
Powodzenia
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Myślę, że w jeden / dwa sezony mi się nie zdążą znudzić, a dopiero jak mi się znudzą to będę myślał o takich niedorzecznościach jak sprzedaż :mrgreen:
Tym bardziej, że przez 10 lat sobie do C4 bolero nie kupiłem, to na Cabrio jest to jakieś tam spełnienie
Ale można by kiedyś zrobić przekładkę kół do fotki, sam jestem ciekaw jak by moja czerń wyglądała na RSach.
Po zrobieniu tylnego zderzaka, jeszcze tylko wymiana wszystkich łączników w skrzypiącym zawieszeniu tył i będzie można się brać za pierdoły, bo technikalia będą ogarnięte na zadowalającym mnie poziomie <ok>
Tym bardziej, że przez 10 lat sobie do C4 bolero nie kupiłem, to na Cabrio jest to jakieś tam spełnienie
Ale można by kiedyś zrobić przekładkę kół do fotki, sam jestem ciekaw jak by moja czerń wyglądała na RSach.
Po zrobieniu tylnego zderzaka, jeszcze tylko wymiana wszystkich łączników w skrzypiącym zawieszeniu tył i będzie można się brać za pierdoły, bo technikalia będą ogarnięte na zadowalającym mnie poziomie <ok>