Witam, chciałbym dowiedzieć się wreszcie od jakiegoś doświadczonego forumowicza jakie sprężyny, a raczej jaki "minus" siedzi w mojej niuni. Sprężyny z KW Eibah a przynajmniej tak jest na nich napisane. Ogólnie jeżeli o mnie chodzi to jest Bardzo nisko, każdy próg zwalniający jest wyzwaniem Koło 15''
[B4 Cabrio 2.0 ABK] Co to za sprężyny?
Sądzę, że wszystko działa jak należy, dobicia czuć przy dużych dziurach to prawda, ale to już chyba normalne przy tak niskim zawieszeniu. Amortyzatory z Blisteina więc chyba ciut wyższa półka. Mimo to chyba trzeba będzie to trochę podnieść, bo nie wiem jak wcisnę tam alu 16''.
Czyli jest to -80, ok w takim razie znajdzie się ktoś, kto wymieni się na jakieś dłuższe sprężyny ?:)
Czyli jest to -80, ok w takim razie znajdzie się ktoś, kto wymieni się na jakieś dłuższe sprężyny ?:)
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
to zanim to zrobisz, zmierz sobie odległość pomiędzy błotnikiem a podłożem na kołach 195/65/15 i zapytaj kogoś z forum jaką on ma wysokość przy sprężynach -60, mając taki sam silnik jak Ty, wtedy będziesz miał pewność czy masz -80 czy może -60, bo o ile po zdjęciach widać że jest niżej niz -60, to w rzeczywistości może być inaczej