[B4 Cabrio 2.0 ABK] Co to za sprężyny?
[B4 Cabrio 2.0 ABK] Co to za sprężyny?
Witam, chciałbym dowiedzieć się wreszcie od jakiegoś doświadczonego forumowicza jakie sprężyny, a raczej jaki "minus" siedzi w mojej niuni. Sprężyny z KW Eibah a przynajmniej tak jest na nich napisane. Ogólnie jeżeli o mnie chodzi to jest Bardzo nisko, każdy próg zwalniający jest wyzwaniem
Koło 15''

Sądzę, że wszystko działa jak należy, dobicia czuć przy dużych dziurach to prawda, ale to już chyba normalne przy tak niskim zawieszeniu. Amortyzatory z Blisteina więc chyba ciut wyższa półka. Mimo to chyba trzeba będzie to trochę podnieść, bo nie wiem jak wcisnę tam alu 16''.
Czyli jest to -80, ok w takim razie znajdzie się ktoś, kto wymieni się na jakieś dłuższe sprężyny ?:)
Czyli jest to -80, ok w takim razie znajdzie się ktoś, kto wymieni się na jakieś dłuższe sprężyny ?:)
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
to zanim to zrobisz, zmierz sobie odległość pomiędzy błotnikiem a podłożem na kołach 195/65/15 i zapytaj kogoś z forum jaką on ma wysokość przy sprężynach -60, mając taki sam silnik jak Ty, wtedy będziesz miał pewność czy masz -80 czy może -60, bo o ile po zdjęciach widać że jest niżej niz -60, to w rzeczywistości może być inaczej