[Audi Cabrio 2.6 V6] Jasne Recaro - Monster - * FILMIK *
-
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Ciesze się że pogłem pomóc i że operacja się udała - jaką szybę kupiłeś ? poka zdjęcie ...Monster_C4 pisze:Dzisiaj własnymi (i pomagającego Ojca) rękami wymieniona została tylna szybka. Polecam, bo zdecydowanie robi różnicę!
Szymon - bardzo mi pomogły Twoje uwagi jak to się robi, jeszcze z ubiegłego roku
Daj jakieś foto z operacji jak masz , kupowałes z allegro do samodzielnego montażu ?Monster_C4 pisze:Dzisiaj własnymi (i pomagającego Ojca) rękami wymieniona została tylna szybka. Polecam, bo zdecydowanie robi różnicę!
Szymon - bardzo mi pomogły Twoje uwagi jak to się robi, jeszcze z ubiegłego roku
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Całość trwała może niecałe 1,5h, z czego najwięcej zeszło na oczyszczanie ze starego kleju. Oczywiście mogę wszystko opisać i podpowiedzieć jakby ktoś potrzebował. Szyba była oryginalna i tak jak Szymon mi podpowiadał - klej rozpuścił się w 30 sekund po podaniu 12V na kabelki. Nie mam fotek z operacji, ale mogę porobić jeszcze, bo dzisiaj (za zimno) nie zakleiłem nowej szyby z poszyciem taśmą, więc jest stan surowy.
Jak pisałem w grudniu - szybkę dostałem pod choinkę z allegro, z zamkiem błyskawicznym, podobno "ta droższa" jak zarzekali się darujący. Ale podpytam. Najlepsze, że kolor ma przede wszystkim taki jak szyby boczne i auto zdecydowanie zyskało, bo była tragedia (zresztą rozpadała się w rękach stara pleksa po wyjęciu).
[ Dodano: 2015-04-01, 22:18 ]
No i co ważne - trzy duże (pod względem pracy, $$$ i efektu wizualnego) punkty z listy TODO odhaczone: felgi, szyba, zderzak. Technicznie już też nie ma zarzutów - tylne zawieszenie też zrobione.
Najgorzej, że auto zrobione, a w tej sekundzie pada u mnie pierwszy śnieg w tym roku (to nie żart)...
Jak pisałem w grudniu - szybkę dostałem pod choinkę z allegro, z zamkiem błyskawicznym, podobno "ta droższa" jak zarzekali się darujący. Ale podpytam. Najlepsze, że kolor ma przede wszystkim taki jak szyby boczne i auto zdecydowanie zyskało, bo była tragedia (zresztą rozpadała się w rękach stara pleksa po wyjęciu).
[ Dodano: 2015-04-01, 22:18 ]
No i co ważne - trzy duże (pod względem pracy, $$$ i efektu wizualnego) punkty z listy TODO odhaczone: felgi, szyba, zderzak. Technicznie już też nie ma zarzutów - tylne zawieszenie też zrobione.
Najgorzej, że auto zrobione, a w tej sekundzie pada u mnie pierwszy śnieg w tym roku (to nie żart)...
- Monster_C4
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80