[All]How to make - wyświetlacz temperatury zewnętrznej
Podłączyłem wyświetlacz na krótko i dalej zero reakcji, ani 2 ani 5 minut czekania nic nie dało. Rozebrałem wyświetlacz żeby się przyjrzec. Kabelki nie są przerwane przy lutach, żarówka nie wygląda mi na spaloną. Wstawiam kilka zdjęc, może będzie coś z nich widac:
Dziwna sytuacja wg. mnie, mam nadzieję że uda się jakoś ten problem rozwiązac, bardzo proszę o pomoc <ok>
Dziwna sytuacja wg. mnie, mam nadzieję że uda się jakoś ten problem rozwiązac, bardzo proszę o pomoc <ok>
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
Pany czy wy też macie tak że możecie samochód odpalic dopiero po kilku sekundach na włączonym zapłonie-gdy załączy się termometr? Gdy chce odpalic od razu to nie dzieje sie nic i zabiera prąd w całym aucie, muszę poczekac kilka sekund na włączenie termometru(tak jakby grzał świece żarowe).
Wszystko podłączone na tiptop rzecz jasna
Wszystko podłączone na tiptop rzecz jasna
-
- Forum Audi 80
- Imię: Michał
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
Ja mam zaś taki problem że podczas jazdy bardzo spada temp na wyswietlaczu. Czujnik mam za lewą kratką wsadzony jak fabryka, a wszystkie piny podlaczone wg schematu na forum[zaznaczam ze wpialem sie w kabel od predkosciomierza]. Co mam nie tak? W aucie "dawcy" z którego wyciagnalem temperatura tez spadala, ale nie znacznie.
Ma to jakieś znaczenie ze czujnik z wyswietlaczem jest od V6 a ja mam 2.0 ace? :roll:
Na postoju czujnik pokazuje jak najbardziej prawdopobne wartosci zgadzajace sie z tym co jest na zewnatrz
Ma to jakieś znaczenie ze czujnik z wyswietlaczem jest od V6 a ja mam 2.0 ace? :roll:
Na postoju czujnik pokazuje jak najbardziej prawdopobne wartosci zgadzajace sie z tym co jest na zewnatrz