Koszuleczki i wlepy
W sumie, mogę wam polecić założenie sklepu na cupsell.pl. Nic za to nie płacicie, tylko ustawiacie tam wzór, dajecie link i każdy indywidualnie sobie zamawia bezposrednio od cupsella, a na wykończenie również nie ma co narzekać, ponieważ już mam 2 koszulki z ich wykonaniem i się w miarę trzymają. Dodatkowo na ich stronie można robić nie tylko ubrania, ale również różnego typu gadżety.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 90 B3
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.3 7A
Tyle że na cupsell koszulki nie maja haftu tylko nadruk czy coś innego, lepiej niech kubik ogarnie tam gdzie wcześniej były robione.kubanowy pisze:W sumie, mogę wam polecić założenie sklepu na cupsell.pl. Nic za to nie płacicie, tylko ustawiacie tam wzór, dajecie link i każdy indywidualnie sobie zamawia bezposrednio od cupsella, a na wykończenie również nie ma co narzekać, ponieważ już mam 2 koszulki z ich wykonaniem i się w miarę trzymają. Dodatkowo na ich stronie można robić nie tylko ubrania, ale również różnego typu gadżety.
- Rudolf1992
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
https://audi80.pl/topics117/koszulki ... t96814.htmKofper pisze:Gdzie ty widziałeś, żeby zamówienia wystartowały ?