Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 1.9 AAZ] Świece żarowe

ODPOWIEDZ
Quall1346
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 1.9 AAZ] Świece żarowe

Post autor: Quall1346 » 01 lip 2015, 20:02

Witam , mam takie pytanko . Zakupiłem Audiczkę 80-tkę B4 1.9 TD 91 rok. Ktoś zrobił obejscie włączenia świec żarowych na manualny , ominięta została stacyjka. W stacyjce zmieniłem nową kostkę. Jak podłączyć świece żarowe pod stacyjkę ?? Pozdrawiam .... :-)

Awatar użytkownika
Adamekg
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Adamekg » 01 lip 2015, 21:49

Powinna być instalacja ori pod świece, bo nawet jeśli ktoś zrobił obejście to po co miałby usuwać przewody. Może przekaźnika brakuje do świec i dlatego ktoś zrobił na krótko. Albo jeszcze mało prawdopodobne ale może Audi kiedyś była na PB i ktoś poszedł na łatwiznę bez przekaźnika?? :shock:

Quall1346
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Quall1346 » 02 lip 2015, 20:28

No poprzedni własciciel stwierdził ze ktos to przerobił bo były jakies problemy z kostką stacyjki. Kostke wymieniłem na nową , w kostce są wszystkie kable wpiete niczego nie brakuje, przekażniki tez są wszystkie , ale nie moge znaleść przowodu którego usunął . Może ktoś ma jakiś schemat do tego ?? Który to przekażnik itd. Mnie to powala jak widze takie obejscia właściciel powinien dostać za taką prowizorkę medal :shock:

[ Dodano: 2015-07-02, 20:28 ]
Temat ogarnięty doszedłem który to przekażnik kupiłem nowy i działa , ktos poprostu nie wymienił przekaznika tylko wolał zrobic mizerne obejscie , a kabel do swiec wcisnął tak że go ledwo znalazłem . Pozdrawiam :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki TD”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl