[B4 1.9 AAZ] Świece żarowe
[B4 1.9 AAZ] Świece żarowe
Witam , mam takie pytanko . Zakupiłem Audiczkę 80-tkę B4 1.9 TD 91 rok. Ktoś zrobił obejscie włączenia świec żarowych na manualny , ominięta została stacyjka. W stacyjce zmieniłem nową kostkę. Jak podłączyć świece żarowe pod stacyjkę ?? Pozdrawiam ....
No poprzedni własciciel stwierdził ze ktos to przerobił bo były jakies problemy z kostką stacyjki. Kostke wymieniłem na nową , w kostce są wszystkie kable wpiete niczego nie brakuje, przekażniki tez są wszystkie , ale nie moge znaleść przowodu którego usunął . Może ktoś ma jakiś schemat do tego ?? Który to przekażnik itd. Mnie to powala jak widze takie obejscia właściciel powinien dostać za taką prowizorkę medal :shock:
[ Dodano: 2015-07-02, 20:28 ]
Temat ogarnięty doszedłem który to przekażnik kupiłem nowy i działa , ktos poprostu nie wymienił przekaznika tylko wolał zrobic mizerne obejscie , a kabel do swiec wcisnął tak że go ledwo znalazłem . Pozdrawiam
[ Dodano: 2015-07-02, 20:28 ]
Temat ogarnięty doszedłem który to przekażnik kupiłem nowy i działa , ktos poprostu nie wymienił przekaznika tylko wolał zrobic mizerne obejscie , a kabel do swiec wcisnął tak że go ledwo znalazłem . Pozdrawiam