A przy ilu się wyłącza?grzesiek1495 pisze:Wentylator dwubiegowy, ta temperatura w mieście cały czas sie utrzymuje nawet jeśli wentylator sie włączy na drugi bieg to i tak do 90 nigdy nie spada
[B4 2.3 NG] Przegrzewajacy sie silnik.
-
- Forum Audi 80
Jak wskazówka wchodzi w pomiędzy 2 kropki wtedy sie włącza, wyłącza się jak wyjdzie z 2 kropek. W trasie jak jechałem to włączał się jak bylo troszke ponad 90 i zbijał do 90.Jarewa pisze:A przy ilu się wyłącza?grzesiek1495 pisze:Wentylator dwubiegowy, ta temperatura w mieście cały czas sie utrzymuje nawet jeśli wentylator sie włączy na drugi bieg to i tak do 90 nigdy nie spada
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Nie wiem czy wiesz ale inaczej wentylatora się nie da przyczepić niż jak bez tego plastiku na pierwszym przykładzie, tak mam ten plastik.
co do drugiego to cytuję:
Więc po raz kolejny tak mam.Chodzi o ten górny przy głównej i ten boczny przy małej? Jeśli tak to mam. (Przy małej to ten boczny co są rurki).
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Ale a plastiku są też gumy kanały przelotowe jednokierunkowe.Nie wiem czy wiesz ale inaczej wentylatora się nie da przyczepić niż jak bez tego plastiku na pierwszym przykładzie, tak mam ten plastik.
Ale niepokoi mnie to że wyłącza się przy zejściu poniżej tych dwukropek to by była oznaka na przytkane kanały w chłodnicy lub zaburzony system chłodzenia powietrzem bo w trasie nie powinien się włączyć wiatrak. . Czyli lewa strona chłodnicy inaczej chłodzi niż prawa strona.
-
- Forum Audi 80
A chlodnice to kolega ma drozną?Byla czyszczona,odkamieniona?Gdzies tam na pierwzej stronie wyczytalem ze ktos poleca uzywke termostat niz ori? :shock: No to gratuluje.Ogolnie polecam Wahlera ori-bo dzialaja bez zarzutów.Na czujniku trzy pinowym takze nie rade oszczedzac-strasznie potrafia oszukiwac tansze wynalazki.
-
- Forum Audi 80
Koledzy wyszła mi trasa i dopiero teraz wróciłem i nie miałem kiedy to zobaczyć, jutro znowu jadę w trasę więc jak coś to albo jutro albo w niedziele lookne i wrzuce jakąś fotke. luk448 nie zawsze cena znaczy jakość, ostatnio zmieniałem łożyska w amorach bo napierniczały i z ciekawości kupiłem jedne łożysko najtańsze 20zł, a drugie 40zł czyli troche droższe i te droższe po 2 dniach zaczeło stukać a te za 20zł już miesiąc jak nie lepiej minął i nadal cisza