Nie wiem czy jest sens dopłacać 100zł do wersji plus. Jedynie z rzeczy z plusa mógłbyś użyć systemu ISA3 (może w końcu 3 wersja będzie działać jak trzeba).
Za to będziesz miał szereg funkcji które nie są potrzebne i nie zadziałają w ABK bo są pod nowsze samochody
- emulator czujnika ciśnienia paliwa
- połączenie z OBD
- emulator poziomu paliwa (dla samochodów w których opadanie wskazówki benzyny jest wyliczane ze spalania a poziom z pływaka uwzględniany jest tylko przy tankowaniu)
Tutaj masz konfigurator: http://www.phjacus.pl/konfigurator.html możesz sobie wybrać co chcesz i wyjdzie ceną podobna do tego co jest sprzedawane w kit-cie od producenta.
Co hany to nie doradzę, ale wg. mnie powinny być czerwone.
[B4 2.0 ABK] Zmiana z II generacji na sekwencję
Dzięki za podrzucenie konfiguratora - okazało się, że na intercarsie nawet po zniżkach nie mam takich cen jak u Jacusia
Co do Plusa to cały czas się zastanawiam.. chciałbym zestaw wykorzystać jeszcze w przyszłości i być może to się zwróci.
Na razie plan jest na Qbox'a, wtryski osobne Y75 BARRACUDA i parownik AC R01. Myślę, że będzie jakoś grać
Co do Plusa to cały czas się zastanawiam.. chciałbym zestaw wykorzystać jeszcze w przyszłości i być może to się zwróci.
Na razie plan jest na Qbox'a, wtryski osobne Y75 BARRACUDA i parownik AC R01. Myślę, że będzie jakoś grać