Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

[B4 2.0 ABK] Zmiana z II generacji na sekwencję

Wszystko co związane z LPG
maciek889
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Maciej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: maciek889 » 31 sie 2015, 20:36

Nie wiem czy jest sens dopłacać 100zł do wersji plus. Jedynie z rzeczy z plusa mógłbyś użyć systemu ISA3 (może w końcu 3 wersja będzie działać jak trzeba).
Za to będziesz miał szereg funkcji które nie są potrzebne i nie zadziałają w ABK bo są pod nowsze samochody
- emulator czujnika ciśnienia paliwa
- połączenie z OBD
- emulator poziomu paliwa (dla samochodów w których opadanie wskazówki benzyny jest wyliczane ze spalania a poziom z pływaka uwzględniany jest tylko przy tankowaniu)

Tutaj masz konfigurator: http://www.phjacus.pl/konfigurator.html możesz sobie wybrać co chcesz i wyjdzie ceną podobna do tego co jest sprzedawane w kit-cie od producenta.

Co hany to nie doradzę, ale wg. mnie powinny być czerwone.

Death94
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Death94 » 02 wrz 2015, 15:37

Dzięki za podrzucenie konfiguratora - okazało się, że na intercarsie nawet po zniżkach nie mam takich cen jak u Jacusia :)

Co do Plusa to cały czas się zastanawiam.. chciałbym zestaw wykorzystać jeszcze w przyszłości i być może to się zwróci.

Na razie plan jest na Qbox'a, wtryski osobne Y75 BARRACUDA i parownik AC R01. Myślę, że będzie jakoś grać :)

maciek889
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Maciej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: maciek889 » 02 wrz 2015, 22:51

Na intercarsie chyba kiedyś jedynie opłacało się brać zestawy 4gas które były rebrandowanymi wersjami różnych stagów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zasilanie LPG”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl