Dziś sprawdziłem u siebie, mam skrzynię baa, takiej też będę szukał. Ale mam nadzieję, że obejdzie się bez zmiany skrzyni, bo tylko wsteczny mi nie działa ( wpinam wajhę i nic, mogę to robić bez sprzęgła- to samo). Mam nadzieję, że to jakaś pierdółka Może miał ktoś z was taki problem?
No sprawuje się okej, tylko polecam na osprzęcie Pierburga. Pali tak do 8 litrów w mieście.
[ Dodano: 2015-09-12, 17:55 ]
Po rozebraniu skrzyni, okazało się, że spokojnie da się to naprawić. Wiecie może, czy w lubelskim ktoś naprawia skrzynie, a najlepiej w Zamościu?
trzeba pisać w działach technicznych tam zaglądają ludzie bardziej kumaci w te klocki, ja nie mam aż tak szczegółowych danych dotyczących skrzyń biegów
[ Dodano: 2015-10-03, 01:42 ]
Napisze mi ktoś, jak krok po kroku zrobić z tyłu negatyw? Bo nie znalazłem na forum, chcę zrobić, żeby kola mi tak z tylu nie wystawały
[ Dodano: 2015-10-04, 22:43 ]
Pomoże ktoś? Bo nie chcę się szybko z dowodem rozstać.
[ Dodano: 2015-10-08, 21:12 ]
Audi po wymianie skrzyni. Zalany nowy olej, płyn hamulcowy, wymieniona jedna poduszka silnika i kostka stacyjki. Teraz trzeba porządnie wymyć i wyczyścić wozik, bo wygląda jakby parę lat stał w stodole <ok> Jutro zapodam jakieś foty. Pozdro.
Skrzynia jednak się trafiła BAA w dobrych pieniądzach.
Poduszka nowa, jakaś podobno średnia półka.
Foty będą jutro, muszę blachy założyć i dowód normalny odebrać <ok>