Poza tym co do selekcji i malego wyboru - my wszyscy tam azgladamy zeby zobaczyc kto i jak - jesli brakuje zgloszen nowych urzytkownikow wystawmy swoje auta ponownie, pokazmy je z innej perspektywy, co sie zmienilo przez ten rok... wydaje mi sie ze wtedy bedzie FAIR PLAY
Kalendarz na kolejny rok
Ja bym proponował pozostawic format kalendarza na ten rok jeszcze w formie nie zmienionej!!! A dopiero od nowej jego edycji powprowadzac zmiany tak zeby kazdy kto wystartuje wiedział na czym ma sie rzecz... Ja dla przykladu specjalnie szukalem jakiegos dobrego miejsca nieopodal bo malo mialem czasu i uwazam ze wyszlo calkiem ok... skoro ja sie postaralem inni tez moga...
Poza tym co do selekcji i malego wyboru - my wszyscy tam azgladamy zeby zobaczyc kto i jak - jesli brakuje zgloszen nowych urzytkownikow wystawmy swoje auta ponownie, pokazmy je z innej perspektywy, co sie zmienilo przez ten rok... wydaje mi sie ze wtedy bedzie FAIR PLAY
- Krzysiek 84
- Junior Admin

- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Dlatego też można pomyślec o większym zmotywowaniu potencjalnych uczestników do startowania(będzie więcej zgłoszeń, będzie możliwośc wieksej selekcji)- tylko ze to już jest temat do grubej dyskusji - a mianowicie JAK? Darmowy kalendarz dla wygranego z danego miesiąca? Tą propozycję musiałby "zarząd forum" rozważyc ale wiadomo jak to zazwyczaj z pieniędzmi jest. Albo zostawic jak jest teraz i nie będzie żadnego dylematu z zdjeciami 2, 3 czy siedemdziesiątego miejsca <ok>Tighe pisze:w sytuacji gdy czasami tylko dwie osoby biorą udział w głosowaniu chciałbyś jeszcze wrzucić dodatkową selekcję? myślę, że wtedy ilość kandydatów do konkursu spadnie nam do zera...Roman_S pisze:A ja bym wnióśł jeszcze jeden postulat dot. przyjmowania zgłoszeń do konkursu(chociaż wiem że ten temat za bardzo nie od tego jest)
Proponowałbym respektowac tą zasadę bo po coś ona jest( i kalendarz wyglądałby ładniej i od razu odrzuceni zostaliby ci którzy nie zadali sobie trudu znalezienia jakiejś dobrej scenerii - bo i nawet brudnego auta można ładne zdjęcia zrobic, pasujące do scenerii)Zdjęcia do konkursu powinny nawiązywać scenerią do danej pory roku
Poza tym sugerowałbym większą selekcję zdjęc aby właśnie takie przykłady jak podałkucioch nie brały w ogóle udziału w głosowaniu, problem tylko w tym jakimi wytycznymi miałby się kierowac Damian tak aby nie było zarzutów że do konkursu są przyjmowani tylko userzy znajomi, koledzy itp - żeby nie było to zbyt subiektywne.
Oczywiście to tylko moje przemyślenia i mogę byc w całkowitym błędzie oraz nie miec żadnej racji :mrgreen:
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
to raczej odpada bo będzie zaraz dym o kolesiostwo itp itd jak już nieraz bywałoDafit pisze:Albo niech admini sami decydują
no tak ale zwróć uwagę na datę kiedy założyłem ten tematkrzys_33 pisze:A dopiero od nowej jego edycji powprowadzac zmiany tak zeby kazdy kto wystartuje wiedział na czym ma sie rzecz
I coś myślę że jednak w tym roku trzeba zostawić jak było <hmm>
- topor
- Forum Audi 80

- Imię: Toporski
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
i Amenkrzys_33 pisze:Bo tak póki co będzie chyba najlepiejPieterB pisze:I coś myślę że jednak w tym roku trzeba zostawić jak było
I podtrzymuje swoje zdanie - jeśli wprowadzamy jakieś zmiany to od nowej edycji kalendarza, ale tak od samego poczatku żeby później nie musieć tworzyć dyskusji na ten temat....
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Hmm, niewielką przewagą głosów wygrała 3 opcja ale ja jestem zdania że wybierzmy 2 opcje, chodź nie widzę tu aby się wypowiadały osoby które wygrały.
Jeśli dany zwycięzca nie dośle więcej zdjęć to w danym miesiącu będzie tylko jedno duże zdjęcie jak w poprzednich latach.
A zmiany na 80 miesiąca plus miniaturki z 2 pozostałych miejsc. dokonamy w kalendarzu na przyszły rok.
Jeśli dany zwycięzca nie dośle więcej zdjęć to w danym miesiącu będzie tylko jedno duże zdjęcie jak w poprzednich latach.
A zmiany na 80 miesiąca plus miniaturki z 2 pozostałych miejsc. dokonamy w kalendarzu na przyszły rok.
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: