Teraz mam pytanie z mosiądzu się nada jaka długa jaki gwint z obu stron.
I jeszcze jedno pytanko mam panel w drewnie nie jestem fanem drewna próbowałem okleic czarną folią ale to przemilczę:) sprayem się boję bo nie chcę by się odparzyło było całkiem do bani. Co mam zrobic by miec czarny panel czym pomalowac. Moze ktoś kocha drewno a ma panel czarny plastikowy a chciał by miec drewniany bo z panelem klimatronic sobie poradziłem znalazłem drugi w dobrej cenie i juz mam. Moze ktoś ma na sprzedaż do zegarów.
I mam jeszcze jedno pytanko żarówki miałem spalone wymieniłem na białe i no efekt nie taki jak w zegarach prędkości itp. kupiłem takie małe diodowe ale też do bani bo świeciło tylko 130C* w ładownia 12v a w ciśnieniu miedzy 1 a 3. Więc wpadłem na pomysł wzięcia lakieru czerwonego od mamy i pomalowac białą żarówkę ale miałem piękny różowy kolor.
No i wsadziłem białe no i ujdą do czasu.
Otóż mam jeszcze jedno pytanie bo sprawdzałem aku co ijak świeci jak się druciki powpycha i mam pozapisywane czy ta biała wtyczka jest w samochodzie czy zegary będą podpięte pod ściemniacz? przy okazji odkryłem ze ściemnia mi się panel ogrzewania ale radio mnie się nie ściemnia czy powinno?
I dodam parę zdjęc bo ostatnio chyba umoczyłem tyłeczek bo za kompletne dodatkowe zegary dałem 110zł ze wszystkim ale są z b3 i 89r produkcji dokładnie 25 stycznia 1989r i czy te moje zegary są te filtowe czy nie ale pewno liftowe były w b4 wiec lipnie i mam pytanieczym się różnią zwykłe od liftowych.
Oto zdjęcia