bastian pisze:Pozwól kolego że podczepię się pod Twoj temat, mam podobny problem w b3 a także jedną zagadkę a mianowicie w b3 są 3 przełączniki( podgrzewanie tyl. szyby, światło przeciwmgłowe i regulacja świateł oraz ta śmieszna pułeczka) a po wyciągnięciu tej półki znalazłem ukryta jeszcze jedna kostkę (w kolorze białym) pytanie brzmi do czego jest ta kostka??
Instalacje są standardowe we wszystkich wersjach,ta kostka może być np. do wyłącznika ABS.
kamilek89 pisze:Pany spaliły mi się żaróweczki na podświetleniach dwóch przełączników: od grzania doopy i regulacji świateł. Może jestem tępy albo mało pomysłowy ale nie wiem jak się dostać do żaróweczek zdjąłem ten czołowy panelik a żąrówki nie widać czy jest gdzieś głębiej w obudowie??
Do żaróweczek dostaniesz się poprzez rozmontowanie samego przycisku ( tylko delikatnie ). Wyjmujesz sam przycisk,odłączasz go od kostki i zdejmujesz "kapturek" który jest ruchomą częścią całości i pod nim jest żaróweczka. "Kapturek" to część przycisku, którą widzisz na desce.
Myślę ,że w miarę logicznie to wyjaśniłem.