Witam
Zdaje sobie sprawę że temat był wałkowany milion razy ale niestety jestem zmuszony napisać tutaj. A więc tak nie działa mi cała prawa część zegarów ( szybkościomierz, licznik km, przebieg, wskaźnik od paliwa ) jedynie podświetla się... nie jest to wina licznika, ponieważ udało mi się kupić już drugi (pierwszy jest UN4 drugi VDO), bezpieczniki sprawdzone nie mam już zielonego pojęcia...
[B4 ABC] Prędkościomierz, licznik,
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
ręki sobie uciąć nie dam no ale całe podświetlenie działa wszystkie kontrolki nawet sygnał od otwartych drzwi jedyne co to te 2 zegary i licznik nie są sprawne no... obrotomierz luz.. nie wiesza się ani nie wyłącza byłby ten sam problem w obu licznikach ? zimne luty na niebieskiej kostce? ale to by podświetlenia nie było... a i jeszcze zdarzyło mi się tak że jak podłączyłem ten drugi licznik nabił mi 500metrów i stanął...
[ Dodano: 2013-09-23, 19:22 ]
jeszcze pytanie mam tą niebieską kostkę czy powinien dochodzić kabelek do każdego pina ? pytam bo trzy piny mam wolne (w środku jest tak jakby metal hmm no w którym są osadzone kabelki) od razu dodam że czerwono-brązowy dochodzi bo chyba ten jest od szybkościomierza?
[ Dodano: 2013-09-23, 19:22 ]
jeszcze pytanie mam tą niebieską kostkę czy powinien dochodzić kabelek do każdego pina ? pytam bo trzy piny mam wolne (w środku jest tak jakby metal hmm no w którym są osadzone kabelki) od razu dodam że czerwono-brązowy dochodzi bo chyba ten jest od szybkościomierza?