Ten pin masz podpięty z chwilą włożenia modułu AC do płyty licznika, nie ma osobnego podpięcia.Karli pisze:pod który pin w AC mam podpiąć?
[wszystkie] przekaźnik świateł AC (autocheck) i nie tylko
Ok, dzięki za info.Mobilek pisze:Ten pin masz podpięty z chwilą włożenia modułu AC do płyty licznika, nie ma osobnego podpięcia.Karli pisze:pod który pin w AC mam podpiąć?
To będę musiał sprawdzić kabelek od czujnika w zbiorniczku.
Po odpięciu kostki i zmostkowaniu nic mi się nie wyświetla, ze jest zbyt niski poziom płynu.
Moż jeszcze nie ma poprostu masy w kostce.
Dziś sprawdzę i jutro dam znać.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mam zamiar złożyć sobie ten układ do kontroli świateł przednich zaprezentowany na pierwszej stronie tematu
Moje pytanie jest takie: czy oryginalny system AC kontrolował tylko światła mijania, czy także drogowe, oraz przeciwmgielne ? Bo układ z 1 strony tego tematu da się łatwo przystosować do kontroli wszystkich świateł z przodu oprócz kierunków
Moje pytanie jest takie: czy oryginalny system AC kontrolował tylko światła mijania, czy także drogowe, oraz przeciwmgielne ? Bo układ z 1 strony tego tematu da się łatwo przystosować do kontroli wszystkich świateł z przodu oprócz kierunków
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
wedlug schematu, i przekaznika na swiatla przednie to nie, tenze ori przekaznik np moj ma dwa wejscia i dwa wyjscia dla pojedynczych zarowek oraz cienszy pin do AC, myslalem juz sam ze zdublowac tylko jak zyje sie jeszcze mi od dlugich zarnik nie spalil,
pozostaje kwestia przy ori przekazniku gdyby go zdublowac to czy wytrzyma obciazenie, pisze na nim 2x55wat a drogowe maja 65wat
pozostaje kwestia przy ori przekazniku gdyby go zdublowac to czy wytrzyma obciazenie, pisze na nim 2x55wat a drogowe maja 65wat
foto - biała wtyczka do zegarów
Ktoś prosił fotki tej wtyczki ? tak przy okazji może ktoś wie do czego jest ta oprawka na żarówkę - wychodzi z wiązki żółtej i niebieskiej wtyczki do zegarów (fotka 4)
mam do sprzedania zegary , ac/bc do v6-2,6-2,8l
mam do sprzedania zegary , ac/bc do v6-2,6-2,8l
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
http://images37.fotosik.pl/785/a0c77f4fd465dbe8gen.jpg
czy urządzenia oznaczone numerami 1-3 to są te przekaźniki do działania autochecka? Mam jeszcze pytanko...założyłem do świateł mijania przekaźniki tak aby lepiej świeciły. PRzeciąłem przy tym oryginalne kable idące do świateł mijania i drogowych. Posłużyły jako sygnał do sterowania przekaźnikami. Autocheck krzyczy że żarowki swiateł mijania mam spalone. Jak go oszukać by się wreszcie zamknął?
czy urządzenia oznaczone numerami 1-3 to są te przekaźniki do działania autochecka? Mam jeszcze pytanko...założyłem do świateł mijania przekaźniki tak aby lepiej świeciły. PRzeciąłem przy tym oryginalne kable idące do świateł mijania i drogowych. Posłużyły jako sygnał do sterowania przekaźnikami. Autocheck krzyczy że żarowki swiateł mijania mam spalone. Jak go oszukać by się wreszcie zamknął?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80