Witam.
Szukałem podobnych tematów na forum ale nic ciekawego nie znalazłem.
Mianowicie denerwuje mnie lampka w podsufitce .Działa gdy włącze ja włącznikiem itp. Ale powinna włączać się gdy otworzy się któreś z drzwi lub bagażnik.
U mnie włącza się tylko gdy otwiera się bagażnik lub tylne prawe drzwi.Jak otwieram przednie lub lewe tylne to lampka nie reaguje.Gdzie może być problem?
pozdrawiam i dzięki za odp
[B4 ABK]swiatlo w podsufitce dziala nie tak jak powinno
-
- Forum Audi 80
Mi zepsól sie przelacznik w podsufitowce. Chce zalozy nieorginalny zwykly trzy stopniowy. Pytanie jak podlaczyc jednoczesnie nie przerywajac kostki ktora jest tam podpieta. Wiadomo miejsce po orginalnym bym rozwiercil na nowy. Tylko gdzie od nowego przelacznika podzlaczyc przewody. Stary przelacznik sie rozsypal. wypadla sprezynka i cos pewnie jescze. A plastikowy suwak sie polamal. Wiec nie mam wyjscia by zamontowac nieorginalny
Kup używaną lampkę z przełącznikiem. Koszt pewnei będzie śmieszny, a bedzie wyglądało jak należy.tomekcuba84 pisze:Mi zepsól sie przelacznik w podsufitowce. Chce zalozy nieorginalny zwykly trzy stopniowy. Pytanie jak podlaczyc jednoczesnie nie przerywajac kostki ktora jest tam podpieta. Wiadomo miejsce po orginalnym bym rozwiercil na nowy. Tylko gdzie od nowego przelacznika podzlaczyc przewody. Stary przelacznik sie rozsypal. wypadla sprezynka i cos pewnie jescze. A plastikowy suwak sie polamal. Wiec nie mam wyjscia by zamontowac nieorginalny
-
- Forum Audi 80