[All] Wskaźnik paliwa-prawidłowe wskazanie
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
no to jednak cie skapowalem, pierwsze slysze aby inaczej pokazywalo gdy silnik chodzi lub nie,
zdejmuj polke pod kierownica i patrz czy nie masz kombinacji w kablach, i zobacz czy masz przekaznik 341, choc pewnosci niemam czy jest on uzywany w kabrio,jest to tak zwana korekcja wychylen wskaznika, ale o tym w liczniku tez pamietaj, tym stabilizatorze
zdejmuj polke pod kierownica i patrz czy nie masz kombinacji w kablach, i zobacz czy masz przekaznik 341, choc pewnosci niemam czy jest on uzywany w kabrio,jest to tak zwana korekcja wychylen wskaznika, ale o tym w liczniku tez pamietaj, tym stabilizatorze
- Trophyzord
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Tak wolno to są wskaźniki termiczne wychyłowe więc musi minąć aż się rozgrzeją do żądanej wartości. Najszybciej podnosi na pełnym bakuTrophyzord pisze:u was też tak wolno sie podnosi stan paliwa? czy tylko u mnie tak?
[ Dodano: 2013-10-15, 20:24 ]
Taki tranzystor na trzech nóżkach czarna kostka z boku z napisem TCA.enzoo pisze:jakie stabilizatora gdzie on się zajmuje? bo wiesz podłączałem inne liczniki i tez tak samo wskazuje
Ale sprawdził bym czy nie masz dziarganej instalacji szczególnie niebieska wtyczka pin1?
- enzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
powiedz mi gdzie to się znajduje? i jak go sprawdzić bo elektrykiem nie jestemJarewa pisze:Taki tranzystor na trzech nóżkach czarna kostka z boku z napisem TCA.enzoo pisze:jakie stabilizatora gdzie on się zajmuje? bo wiesz podłączałem inne liczniki i tez tak samo wskazuje
Ale sprawdził bym czy nie masz dziarganej instalacji szczególnie niebieska wtyczka pin1?