Szufladki mają zatrzaski. Otwierasz pojemnik, naciskasz lekko od strony ścianki i ciągniesz do góry. Do do pojemników to nie zauważyłem żadnych zatrzasków. Na początku podważyłem z obu krótszych boków ścianki, ale nie przyniosło to żadnego efektu. Więc wziąłem porządne kombinerki i zacząłem ostro ciągnąć do góry, jednocześnie próbując podginać ścianki na około. Po kilku minutach szarpania się z tym udało mi się to wyciągnąć. Jak już wyciągnąłem to bardzo dokładnie przyjrzałem się tym pojemnikom, ale nie zauważyłem żadnych zatrzasków, doszedłem do wniosku, że po prostu jest to bardzo dokładnie spasowane na wcisk.
Swój pojemnik zrobiłem ze zwykłej cienkiej blachy, bez żadnych łączeń, za połączenie ścianek robi ta okleina, przyklejona naokoło pojemnika, a oddzielnie doklejone jest dno. Wymiar też jest tak dobrany, że pojemnik wszedł na wcisk. Jak już wspomniałem muszę jeszcze coś wymyślić żeby przykryć brzegi tego pudełka, ale i tak jest lepiej. Przynajmniej mam dodatkowy pojemnik, spokojnie wchodzi puszka lub 0,5 litrowa butelka sprite'a. Puszka właściwie się nie przewraca, a butelka ma zakrętkę

.