[All]How to make - wyświetlacz temperatury zewnętrznej
Tu jestmiron72 pisze:Nieco odświeżę wątek. Czy ktoś wie, gdzie można nabyć NTCM-1K-B3950 poza wskazaną wyżej firmą?
http://www.tme.eu/pl/details/ntcm-1k-b3 ... -passives/
Ludzie nie kupować innych termistorów bo będzie źle pokazywać !!! piszę o tym powyżej - mam NTCM-1K-B3950 SR PASSIVES i POKAZUJE IDEALNIE
Jako że jestem trochę zboczony to zamówiłem sobie 5 sztuk tego termistora he he - 25 zł z wysyłką
Nie róbcie tak - już to przerobiłem - dowolny termostor ntc 1k nie trzyma parametrów w całym zakresie pomiarowym !!! musi być NTCM-1K-B3950 SR PASSIVESkarolas123 pisze:kup dowolny termostor ntc 1k i z głowy jak zawyza to wlutuj w szerego potencjometr i doreguluj.
Jak pisałem kilka postów wyżej -Stan magazynowy: 0ziemor pisze:Tu jest
Dlatego pytam, gdzie jeszcze mogą być dostępne,
To minimalna wielkość zamówienia w tej firmie dla tego konkretnego towaru. Gdzieś w sieci znalazłem jeszcze taki towar ale nie doszedłem do sprawdzenia stanu magazynowego, bo wysyłka od 100, czy tam 200 PLN wartości dopiero...aż tak mnie nie ciśnieJako że jestem trochę zboczony to zamówiłem sobie 5 sztuk tego termistora he he - 25 zł z wysyłką
Orientuje się ktoś, czy poniższy czujnik nr 8Z0 820 535 ma takie same parametry jak nasze i różnice są tylko w obudowie, czy jakoś inaczej on reaguje? To od nowszych aut VAGa, cena miła. Liczę, że się nada
http://moto.allegro.pl/czujnik-temperat ... 16955.html
Nada się, mam u siebie założony z A8, a ten czujnik na zdjęciu po prostu nie ma kabla, podepniesz go na wsuwki, u mnie pokazuje idealnie bo mam porównanie z innym autem. Natomiast na termistorze różnica 5 stopni była zawsze, niezależnie czy poniżej czy powyżej zera (być może tak jak pisze Ziemior to był zwykły termistor a nie taki z jego opisu).miron72 pisze:Jak pisałem kilka postów wyżej -Stan magazynowy: 0ziemor pisze:Tu jest
Dlatego pytam, gdzie jeszcze mogą być dostępne,
To minimalna wielkość zamówienia w tej firmie dla tego konkretnego towaru. Gdzieś w sieci znalazłem jeszcze taki towar ale nie doszedłem do sprawdzenia stanu magazynowego, bo wysyłka od 100, czy tam 200 PLN wartości dopiero...aż tak mnie nie ciśnieJako że jestem trochę zboczony to zamówiłem sobie 5 sztuk tego termistora he he - 25 zł z wysyłką
Orientuje się ktoś, czy poniższy czujnik nr 8Z0 820 535 ma takie same parametry jak nasze i różnice są tylko w obudowie, czy jakoś inaczej on reaguje? To od nowszych aut VAGa, cena miła. Liczę, że się nada
http://moto.allegro.pl/czujnik-temperat ... 16955.html
- karolas123
- Forum Audi 80
Faktycznie zarowka nie daje znaku na mierniku...LU CASH pisze:Normalnie.Rozbierasz i wlutowujesz drugąLenio21 pisze:Kurcze tylko dlatego ze kostke wypialem?... A jak jest z wymiana tej zaroweczki?LU CASH pisze:może żaróweczka się spaliła
P.S. Jak ktoś chce to mam wyświetlacze temp.
Z tego co widze przewody tez trzeba wylutowac zeby plytke odchylic?
Jaka tam zaroweczka idzie?