Wszędzie jest tak samo, o co chodzi? Jakie wtyczki ?rafalaudi1 pisze:Montował ktoś ac/bc do ACE? Kurde nie ogarniam tych wszystkich wtyczek.
[B4 1Z]Rezanie AC / BC + Manetka
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Ja samo Bc do 6A czyli bliźniaka ACE - wszystko jest proste z BC - jedyne co trzeba to odkopać wtyczkę z impulsem spalania na kablu zielono żółtymrafalaudi1 pisze:Montował ktoś ac/bc do ACE? Kurde nie ogarniam tych wszystkich wtyczek.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 11:34 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Witam
mam problem ze spalaniem chwilowym jak jade ze stala predkoscia 80-90 KM/H to pokazuje mi od 40 do 60 litrow a jak przyspieszam lub ruszam spalanie wacha sie od 7 litrow silnik ABK
mam problem ze spalaniem chwilowym jak jade ze stala predkoscia 80-90 KM/H to pokazuje mi od 40 do 60 litrow a jak przyspieszam lub ruszam spalanie wacha sie od 7 litrow silnik ABK
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 21:19 przez bajera, łącznie zmieniany 4 razy.
Mi BC czasem pokazywało spalanie 51 litrów na sto - naprawiłem to przelutowująć wszystkie luty na płytce przy prędkościomierzu - ze schematu wynika że sygnał prędkości do BC wychodzi właśnie z tej płytki jeśli się nie pomyliłem - Bc liczy spalanie wiadomo z prędkości i ilości benzyny - jeśli teden parametr mamy zły to odczyt też będzie do bani
... bawił się ktoś w podłączenie BC do 1.9 TDi PD? silnik z 2003r
... w zegarze w gnieździe do BC (nr 4) niemam tej czarnej obudowy i tym samym niewiem jak są liczne piny, może ktoś z Was ma zegar pod ręką i pomoże
... już znalazłem odpowiedź na drugie pytanie <mikolaj>
... lecz cały czas nurtuje mnie pierwsze ... <osohozi>
... w zegarze w gnieździe do BC (nr 4) niemam tej czarnej obudowy i tym samym niewiem jak są liczne piny, może ktoś z Was ma zegar pod ręką i pomoże
... już znalazłem odpowiedź na drugie pytanie <mikolaj>
... lecz cały czas nurtuje mnie pierwsze ... <osohozi>