[B4 1Z] Rezanie Dodatkowych Zegarów w Miejsce popielniczki:D
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
http://dabtuner.pl/Trojnik-39.htmlillusion pisze:Panowie widziałem gdzieś tu w temacie albo w innym taki trójnik, który wkręca się zamiast czujnika ciśnienia oleju, i on ma 3 dodatkowe miejsca na inne czujniki..można to gdzieś dostac? Bo po necie nie moge znalesc, ewentualnie u kogo można takie coś zrobić?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Niema obrazków bo już ich niema na hostningu a autor nie zostawił sobie żadnej kopii zapasowej.
Tutaj nasz pierwszą stronę z miniaturami link
Aby zapisać paczkę kliknij na stronie plik > pobierz.
Tutaj nasz pierwszą stronę z miniaturami link
Aby zapisać paczkę kliknij na stronie plik > pobierz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Witam, kupiłem zegary z Audi 90 (b3) 2.3L, są zegarki + cała wiązka do nich (wraz z jakimś przekaźnikiem?), zostaje więc zamontować i podpiąć odpowiednio. i teraz tak, mam B4 ABT z 93' - rozumiem że wiązki przygotowanej nie mam.. - ale jak to leci w orginale? czy do skrzynki bezp. czy bezpośrednio od silnika do zegarów?
Czujnik tzw beczkę muszę tylko dołożyć a resztę biorę z skądinąd czy jak? Voltomierz do +12 9 masy - byle skąd..?
Nie czytałem tematu bo za długi Jeżeli możecie to proszę o jakieś numery tych czujników któe muszę zakupić. pozdrawiam
Czujnik tzw beczkę muszę tylko dołożyć a resztę biorę z skądinąd czy jak? Voltomierz do +12 9 masy - byle skąd..?
Nie czytałem tematu bo za długi Jeżeli możecie to proszę o jakieś numery tych czujników któe muszę zakupić. pozdrawiam
[B4 Abt] Dodatkowe zegary
He chłopaki i dziewczyny wiem ze temat był poruszany nie jednokrotnie ale nie ogarniam:) Mam takie cos
czy da sie to podłaczyc na krótko pod prostownik zeby działało podswietlenie i voltomierz? jakto ogarnąc bo ja nie potrafie, chyba ze sie nieda tego zrobic na krótko. I jeszce jedno od czego jest ta kostka>?
czy da sie to podłaczyc na krótko pod prostownik zeby działało podswietlenie i voltomierz? jakto ogarnąc bo ja nie potrafie, chyba ze sie nieda tego zrobic na krótko. I jeszce jedno od czego jest ta kostka>?
Cos to jest dziwne:) po takim podłaczeniu jak mówisz dyga tylko jedna zarówka i szaleje wkaznik oleju. Moze ten przekaznik jest walniety. Odpiąłem kostke od przekaznika i podłaczyłem plus do kabla szaro- czerwonego imase do brązu. Działatylko podswietlenie, nie wiem czy takim sposobem mi sie nic nie schajcuje:)