[B3/B4] - Rezanie uchwytu do kubków od A4 B5 FL
brak uchwytu w FL
Szukam już dłuższy czas tego uchwytu na kubki d A4 B5 FL ale tego nie ma w autach po lifcie... do każdego kogo dzwonie to mówią że PRZED liftem coś takiego było a nie po... Już zgłupiałem... jak ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupie...
-
- Forum Audi 80
Re: brak uchwytu w FL
na fb poszukaj grup części audi i tam dodaj posta ,właśnie tak zrobilem i juz sie pojawilo że maja w dobrej cenieSapela pisze:Szukam już dłuższy czas tego uchwytu na kubki d A4 B5 FL ale tego nie ma w autach po lifcie... do każdego kogo dzwonie to mówią że PRZED liftem coś takiego było a nie po... Już zgłupiałem... jak ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupie...
O wiele za mało. Ten uchwyt do dobre 3 przyciski i na pewno nie wejdzie idealnie bo uchwyt jest niski, a przyciski w B4 wysokie.
Ale nie pierwszy męczysz tym głowę. Po rezaniu konsoli taki uchwyt wstawił sobie o ile mnie pamięć nie zawodzi UFO. Sam bawiłem się w virtual tuning jak to spasować.
Polecam ci wyszukać na yt filmu "Uchwyt na napoje Audi A4 B5 96r zamiast schowka". W opisie masz cały tutorial a ten schowek z A4 idealnie pasuje zamiast 3 przycisków do B4.
Ale nie pierwszy męczysz tym głowę. Po rezaniu konsoli taki uchwyt wstawił sobie o ile mnie pamięć nie zawodzi UFO. Sam bawiłem się w virtual tuning jak to spasować.
Polecam ci wyszukać na yt filmu "Uchwyt na napoje Audi A4 B5 96r zamiast schowka". W opisie masz cały tutorial a ten schowek z A4 idealnie pasuje zamiast 3 przycisków do B4.