[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
Melduję że ringi dotarły, żarówki również.szkodnik pisze: oto link do sklepu w którym zaopatrywali sie prawie wszyscy użytkownicy tego forum :mrgreen:
http://dido.win.pl/sklep/product_info.php?cPath=21_25&products_id=35
Za niedługo wszyscy forumowicze będą mieć w swoich autkach taki zestaw :lol:
Jak zamontuję to się pochwalę fotkami - przy okazji zobaczycie moją nową kierownicę.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Zawsze można zdrapać czerwone z tarcz zegarow.
Ja również uważam, że w b4 jest pewne nieporozumienie, mianowicie:
diody we wlacznikach, podswietleniu korektora świateł, ogrzewania szyby itd - czerwone.
podswietlenie pokreteł nawiewu - prawie czerwone
radio - czerwone
popielniczka - bursztyn
zegary - bursztyn
Zupełnie bez sensu było to robione. Zrobiłem u siebie zegary na czerwono i zaczyna to w tym aucie współgrać.
Teraz chce zrobić odblask z folii aluminiowej do podswietlenia regulacji nawiewów, aby mocniej było widoczne. Zobaczę jaki bedzie efekt. W ostateczności włoże tam również czerwone żarówki.
Ja również uważam, że w b4 jest pewne nieporozumienie, mianowicie:
diody we wlacznikach, podswietleniu korektora świateł, ogrzewania szyby itd - czerwone.
podswietlenie pokreteł nawiewu - prawie czerwone
radio - czerwone
popielniczka - bursztyn
zegary - bursztyn
Zupełnie bez sensu było to robione. Zrobiłem u siebie zegary na czerwono i zaczyna to w tym aucie współgrać.
Teraz chce zrobić odblask z folii aluminiowej do podswietlenia regulacji nawiewów, aby mocniej było widoczne. Zobaczę jaki bedzie efekt. W ostateczności włoże tam również czerwone żarówki.
Np takie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240817571 czerwone
-
- Forum Audi 80
może ktoś pokazać całą robotę ??
jakieś zdjęcia jak wyjąć licznik jak rozebrać itd
jezeli ktos by cos takiego zrobił no to no coment..........
proszę zrób ktoś coś takiego bo też chce zrobić
aha i podajcie linka do tych ringów i żaróweczek .
tylko niech poda np. DOC lub ten co kupił i wie że jest super a nie ktoś co się domyśla że są dobre
to postarajcie się chlopaki !
marcinelk13 :mrgreen:
jakieś zdjęcia jak wyjąć licznik jak rozebrać itd
jezeli ktos by cos takiego zrobił no to no coment..........
proszę zrób ktoś coś takiego bo też chce zrobić
aha i podajcie linka do tych ringów i żaróweczek .
tylko niech poda np. DOC lub ten co kupił i wie że jest super a nie ktoś co się domyśla że są dobre
to postarajcie się chlopaki !
marcinelk13 :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
zawsze czytam tematy od początku do końca ! a chce link tylko do żaróweczek bo juz sie pogubilem ! bo jest ich do groma ! a każde inne ! a jak załączysz opis ze zdjęciami no to tylko pogratulować ! z góry dzięki ! :lol:Krzysztof_Suliko pisze:A może przeczytasz temat od początku :?: :?: Tam jest wszystko napisane, czytaj uważnie. Ja planuje zrobic dokładny opis montażu, taki krok po kroku jak dla dziecimarcinelk13 pisze:aha i podajcie linka do tych ringów i żaróweczek .