[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
witam
jeśli chcecie mieć czerwone podswietlenie to zakładajcie bez obawy czerwone diody, nie bedą swiecic punktowo!! no chyba ze ktos wpadnie na wspaniały pomysł i je spiłuje wtedy bedą punkty :], a czerwone żarówki są dobre tylko do podświetlenia regulacji dmuchawy. U mnie wszystko wygląda super (czerwono) ;] , jak pożycze aparat to porobe zdjęcia ale naprawde jest great! :mrgreen:
pozdr.
jeśli chcecie mieć czerwone podswietlenie to zakładajcie bez obawy czerwone diody, nie bedą swiecic punktowo!! no chyba ze ktos wpadnie na wspaniały pomysł i je spiłuje wtedy bedą punkty :], a czerwone żarówki są dobre tylko do podświetlenia regulacji dmuchawy. U mnie wszystko wygląda super (czerwono) ;] , jak pożycze aparat to porobe zdjęcia ale naprawde jest great! :mrgreen:
pozdr.
- radek kocio
- Forum Audi 80
- radek kocio
- Forum Audi 80
efekt jest extra. Ja też u siebie zrobiłem coś takiego, zdemontowałem licznik rozebrałem go ma kawałki i wiecie ze tarcze zegarów równomiernie pomalowałem czerwonym markerem i wymieniłem wszystkie zaróweczki na nowe moze to i prowizorka ale efekt jest, mnie się podoba bo naturalna zarówka świeci mocniej niz pomalowana. oczywiście zamontowałem tez chromowane ringi wygląda to super. POLECAM!
![Obrazek]()
...coś elekroniczny zegarek nie wyświetla czasuHajny pisze:efekt jest extra. Ja też u siebie zrobiłem coś takiego, zdemontowałem licznik rozebrałem go ma kawałki i wiecie ze tarcze zegarów równomiernie pomalowałem czerwonym markerem i wymieniłem wszystkie zaróweczki na nowe moze to i prowizorka ale efekt jest, mnie się podoba bo naturalna zarówka świeci mocniej niz pomalowana. oczywiście zamontowałem tez chromowane ringi wygląda to super. POLECAM!
[url=http://images33.fotosik.pl/2/d49f8785ac40c7fam.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images32.fotosik.pl/2/f6050abc5a518d2dm.jpg]Obrazek[/URL]

- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Panowie, a ja brykam się z taki problemem. Wymieniałem jakiś czas temu żarówki na czerwone a potem wymieniłem obrotomiesz zamiast BIG bena. I teraz coś takiego. Obrotomierz świeci mi takim łądnym czerwonym kolorem aż miło, natomiast prędkościomierz jest widocznie mniej czerwony, bardziej przyblakły. Co to może być :?: Czy obrotomierz ma lepsze światłowody czy co :?: