[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
witam
jeśli chcecie mieć czerwone podswietlenie to zakładajcie bez obawy czerwone diody, nie bedą swiecic punktowo!! no chyba ze ktos wpadnie na wspaniały pomysł i je spiłuje wtedy bedą punkty :], a czerwone żarówki są dobre tylko do podświetlenia regulacji dmuchawy. U mnie wszystko wygląda super (czerwono) ;] , jak pożycze aparat to porobe zdjęcia ale naprawde jest great! :mrgreen:
pozdr.
jeśli chcecie mieć czerwone podswietlenie to zakładajcie bez obawy czerwone diody, nie bedą swiecic punktowo!! no chyba ze ktos wpadnie na wspaniały pomysł i je spiłuje wtedy bedą punkty :], a czerwone żarówki są dobre tylko do podświetlenia regulacji dmuchawy. U mnie wszystko wygląda super (czerwono) ;] , jak pożycze aparat to porobe zdjęcia ale naprawde jest great! :mrgreen:
pozdr.
- radek kocio
- Forum Audi 80
- radek kocio
- Forum Audi 80
efekt jest extra. Ja też u siebie zrobiłem coś takiego, zdemontowałem licznik rozebrałem go ma kawałki i wiecie ze tarcze zegarów równomiernie pomalowałem czerwonym markerem i wymieniłem wszystkie zaróweczki na nowe moze to i prowizorka ale efekt jest, mnie się podoba bo naturalna zarówka świeci mocniej niz pomalowana. oczywiście zamontowałem tez chromowane ringi wygląda to super. POLECAM!
...coś elekroniczny zegarek nie wyświetla czasu czy tylko mi sie tak wydaje :oops:Hajny pisze:efekt jest extra. Ja też u siebie zrobiłem coś takiego, zdemontowałem licznik rozebrałem go ma kawałki i wiecie ze tarcze zegarów równomiernie pomalowałem czerwonym markerem i wymieniłem wszystkie zaróweczki na nowe moze to i prowizorka ale efekt jest, mnie się podoba bo naturalna zarówka świeci mocniej niz pomalowana. oczywiście zamontowałem tez chromowane ringi wygląda to super. POLECAM!
[url=http://images33.fotosik.pl/2/d49f8785ac40c7fam.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images32.fotosik.pl/2/f6050abc5a518d2dm.jpg]Obrazek[/URL]
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Panowie, a ja brykam się z taki problemem. Wymieniałem jakiś czas temu żarówki na czerwone a potem wymieniłem obrotomiesz zamiast BIG bena. I teraz coś takiego. Obrotomierz świeci mi takim łądnym czerwonym kolorem aż miło, natomiast prędkościomierz jest widocznie mniej czerwony, bardziej przyblakły. Co to może być :?: Czy obrotomierz ma lepsze światłowody czy co :?: