Zmiana podświetlenia przycisków nad radiem.
ńie chce zmieńiać wcale miałem spaloną żarówke w regulacji świateł i rozebrałem ten cały wichajstr w pozostałych kontrolkach tzw żaróweczki wyćiągasz na wprost śiebie a w regulacji jest ona wsadzona tak jakby od strony innych kontrolek tzn z boku ńie ma tam kompletńie żadnego otworu żeby ją wsadzić podejżewam że to bedzie rozbieralne tylko od tyłu
ja mysle ze podswietlenie jest troszke zabardzo rozowe w audi , ale jesli to zmieniac juz to na bardziej czerwone ja u siebie zarowy pooklejałem i mam czerwoniutkie i ten kolor pasuje do audi , a niebieski to kojazy mi sie z jakim s oplem czyli tandeta , oczywiscie kwestja gustu jeden woli brunety drudi blond a trzeci rude ,zycie bylo by nieciekawe jak by kazdy lubiał tosamo :mrgreen:
nowe fotki
tak to wygląda....na pokrętłach od nawiewu to środkowe będzie podświetlone w połowie na niebiesko<zimne powietrze> i w połowie na czerwono<ciepłe powietrze> a dwa poktętła po bokach całe na krwistą czerwień.
kolego ale niewygrałem nowego passata i raczej niewygram a do audi niepasi niebieskie podswietlenie zreszta nielubie niebieskiego ,wole kurew...... czerwony zresztam mam całe autko podswietlone na czerwono i sie mi podoba jest bardziej jak w burdellowozie :mrgreen:Dondawid pisze:Niebieski tandeta??? ciekawe co byś mówił jakbyś wygrał np. najnowszego passata. Zmieniłbyś na czerwony czy mówił wtedy że czerwony to tandeta??? hehehe
nawet postojowki mam czerwone, ale jeden woli corke a drugi tesciowa kazdy ma inny gust ja lubie mlode brunetki i czerwony kolor hehehe
a próbowal ktos moze zmienic podswietlenie tych przyciskow na pomaranczowe? wiem ze wiekszosc tu dazy do czerwieni we wszstkim co sie swieci ale pomyslalem ze jednak B3 zasluguje na pomarancz. w przycisku jest jakby czerwona folia pod ikonka ktora sie swieci. i jak to teraz rozwiazac zeby swiecilo na pomaranczowa? dac folie zielona ktora w polaczeniu z czerwona da kolor pomaranczowy?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Jestem właśnie na etapie uzupełniania podświetlania przycisków na konsoli środkowej. Moje pytanie brzmi - jakich użyć żarówek żeby każdy z przycisków emitował taką samą intensywność światła? Zmieniał ktoś żarówki w wyłączniku z regulacją reflektorów? Tam są wlutowane dwie żaróweczki tylko pytanie o jakiej mocy?
Podbijam temat, ponieważ też jestem ciekawy jakiej mocy są te diody.Bastek pisze:Jestem właśnie na etapie uzupełniania podświetlania przycisków na konsoli środkowej. Moje pytanie brzmi - jakich użyć żarówek żeby każdy z przycisków emitował taką samą intensywność światła? Zmieniał ktoś żarówki w wyłączniku z regulacją reflektorów? Tam są wlutowane dwie żaróweczki tylko pytanie o jakiej mocy?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
trudny3, Nic trudnego żeby się dowiedzieć, amperomierz szeregowo i włączyć Odczytać, i ze wzoru P=U*J wyjdzie
[ Dodano: 2015-11-28, 17:05 ]
A patrzyłeś na włączonych światłach pozycyjnych czy to mijania obojętnie ?
[ Dodano: 2015-11-28, 17:05 ]
Piotrek_łódź pisze:koledzy ja u siebie zdjałem te przełączniki i wymieniłem żarówki wszystkie i po właczeniu halogenów czy przeciw mgielnych tylnych to zapala sie tylko ta żaróweczka informujaca że są włączone ale nie pali się podswietlenie przełącznika
A patrzyłeś na włączonych światłach pozycyjnych czy to mijania obojętnie ?
-
- Forum Audi 80