Zmiana podświetlenia przycisków nad radiem.
-
- Forum Audi 80
Piotrek_łódź, może masz zrąbany przełącznik a mianowicie coś nie styka co jest odpowiedzialne za podświetlenie symbolu na przełączniku i po wciśnięciu gaśnie podświetlenie, u siebie miałem podobne również z podświetleniem halogenów i przeciwmgielnych, że po wciśnięciu gasło podświetlenie i musiałem postukać w przełącznik albo parę razy go wcisnąć i zaczynało działać ale wymieniłem przełączniki i jest git, spróbuj podmienić jakiś przełącznik i zobacz czy będzie podobnie czy zacznie działać tak jak należy
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
podmieniłem włącznik na ten od szyby i podświetlenia symbolu brak a na kostce tam gdzie powienien być przełacznik od szyby świeci ale znowu z drugiej strony jak wpinam przełacznik od halogenów w miesce gdzie jest kostka od szyby tylnej gdzie gdzie napewno na przełączniku od szyby podswietla to na przełaczniku od halogenów już nie i tu już się gubie bo wychodzi na to że z kostką od halogenów jest cos nie tak jak i z przełącznikiem bo jeżeli przełacznik był by by sprawny pod wzgledem podświetlenia symbolu to w miejscu szyby powinno świecić a tak nie jest