Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zmiana podświetlenia przycisków nad radiem.

Modyfikacje, pomysły i jak sama nazwa wskazuje rezania, rezania i jeszcze raz rezania
Awatar użytkownika
Conectic
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Conectic » 28 lis 2015, 18:13

To może, nie tą żaróweczkę podmieniłeś co potrzeba ? :) Bo tam chyba są 2 żarówki, od informującej że jest wlączone i od podświetlenia.

Piotrek_łódź
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Piotrek_łódź » 28 lis 2015, 22:06

też tak myślałem ale wsadziłem dwie nowe i potem jeszcze podmieniłem na tą z podgrzewania tylnej szyby co świeci i w halogenach nie smiga a i nawet odiołem troszke druciki bo myślałem że może coś nie styka

Awatar użytkownika
audi88rsa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: audi88rsa » 28 lis 2015, 22:48

Piotrek_łódź, może masz zrąbany przełącznik a mianowicie coś nie styka co jest odpowiedzialne za podświetlenie symbolu na przełączniku i po wciśnięciu gaśnie podświetlenie, u siebie miałem podobne również z podświetleniem halogenów i przeciwmgielnych, że po wciśnięciu gasło podświetlenie i musiałem postukać w przełącznik albo parę razy go wcisnąć i zaczynało działać ale wymieniłem przełączniki i jest git, spróbuj podmienić jakiś przełącznik i zobacz czy będzie podobnie czy zacznie działać tak jak należy :-)

Piotrek_łódź
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Piotrek_łódź » 29 lis 2015, 11:13

czyli np mogę podmienić z przełącznikiem od podgrzewania tylnej szyby bo w nim działa podświetlenie symbolu a pin od podświetlania symbolu powinien być taki sam w każdej z tych kostek

Awatar użytkownika
audi88rsa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: audi88rsa » 29 lis 2015, 21:40

jeśli kostka z przełącznika do halogenów będzie pasować do przełącznika od grzania szyby to powinno działać

Piotrek_łódź
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Piotrek_łódź » 29 lis 2015, 21:57

podmieniłem włącznik na ten od szyby i podświetlenia symbolu brak a na kostce tam gdzie powienien być przełacznik od szyby świeci ale znowu z drugiej strony jak wpinam przełacznik od halogenów w miesce gdzie jest kostka od szyby tylnej gdzie gdzie napewno na przełączniku od szyby podswietla to na przełaczniku od halogenów już nie i tu już się gubie bo wychodzi na to że z kostką od halogenów jest cos nie tak jak i z przełącznikiem bo jeżeli przełacznik był by by sprawny pod wzgledem podświetlenia symbolu to w miejscu szyby powinno świecić a tak nie jest

ODPOWIEDZ

Wróć do „Rezanie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl