No rozebrałem wszystko na części i złożyłem...no wiem wiem, czytam ale jak odkręciłem te dwie śrubki na torx i zdjąłem tą górną część to nie było żadnych oringów... :?: był tylko jeden duży połozony na krawędzi tego otworu w którym widać ramie(tam jest wytoczone miejsce na ten oring)a innych nie było, to dlatego rozbierałem dalej...

[ Dodano: 2012-01-27, 23:21 ]
ODŚWIEŻAM TEMAT!
Ostatnio nie miałem czasu ale trochę zadziałałem w audi.
Więc wymieniłem ten elektrohydrauliczny nastawnik ciśnienia paliwa, miałem pogiętą klapkę spiętrzającą to ją wyprostowałem(ale i tak musze poszukać nowej).
Teraz audi zapala na benzynie po długim kręceniu ale obroty falują i jak wciskam pedał gazu to ją dusi i gaśnie...a jak tylko delikatnie wcisne pedał gazu to powoli wchodzi na obroty ale jakieś 2800 obrotów i stoi...jechać to wcale się nie da...dodam że audi długo nie chodziła na paliwie, co poradzicie?Aha pompka paliwa długo chodziła na sucho, teraz pracuje, a może to być wina właśnie pompki paliwa? A ta śrubka co jest na rozdzielaczu(otwór między klapką spiętrzającą a rozdzielaczem, na imbus) to jest do regulacji dawki?jak to wyregulować?