Oczywiście, że ma wpływ i to bardzo duży.czy awaria tego przekaznika ma wplyw na spalanie pb?
[B4 ABK] Przekaźnik numer 30
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
ABT -przekaźnik nr 30
Witam,mam takie pytanie czy przekaźnik nr 30 występuję także w silniku abt?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Odgrzewam kotleta. Posiadam b3 z silnikiem 3A i mam identyczne objawy jak autor tematu czyli falowanie obrotów, brak mocy i przerywający silnik. W ABK odpowiada za to przekaźnik a jak jest w 3A ?? Jest do tego jakiś przekaźnik, jeśli nie to co za to odpowiada i czy da się to odratować czy wchodzi w grę tylko wymiana na nowy.
Witam, mam pytanie czy ten przekaznik jest widoczny odrazu po odkreceniu polki czy trzeba gdzies go poszukac? bo ja u siebie nie znalazlem mam B4 z 92 albo 93 roku (nie wiem do kladnie bo to 'skladak' , nie ma podlaczenia do komputera wiec chyba jest z poczatkow produkcji) moze u mnie siedzi gdzie indziej?
Tak. Odkręcasz półkę pod kierownicą, wsadzasz łepetyne i szukasz Ma wielkie "30" na sobie, tylko o ile pamiętam jest włożony do góry nogami. Wpięty w żółte gniazdo.masuo pisze:Witam, mam pytanie czy ten przekaznik jest widoczny odrazu po odkreceniu polki czy trzeba gdzies go poszukac? bo ja u siebie nie znalazlem mam B4 z 92 albo 93 roku (nie wiem do kladnie bo to 'skladak' , nie ma podlaczenia do komputera wiec chyba jest z poczatkow produkcji) moze u mnie siedzi gdzie indziej?
-
- Forum Audi 80