No i dlatego cena jest nie porównywalna do BeruSentech stracił wiele przez skąpstwo , kupowali kiepski hiszpański kabel , od kiedy jadą na amerykańskim ( sztywne pudełka ) już nie ma problemów. Jednak renoma poleciała moooocno.

No i dlatego cena jest nie porównywalna do BeruSentech stracił wiele przez skąpstwo , kupowali kiepski hiszpański kabel , od kiedy jadą na amerykańskim ( sztywne pudełka ) już nie ma problemów. Jednak renoma poleciała moooocno.
A ja nie polecam w moim ABK nie wytrzymały nawet roku, zaczeło szarpać np. przy wyprzedzaniu itp.misiek3456 pisze:KamilJ., SENTECH. to naprawde sprawdzone kabelki ja tez nie zawacham sie Ci je polecic bedziesz zadowolony tylko pamietaj o doborze kabli do swojego silnika to jest bardzo wazne
pozdrawiam
rejdzik pisze:Odkopuję temat aby coś dodać do przewodów Janmora. Od 7 miesięcy pracuję w sklepie motoryzacyjnym i sprzedajemy wyroby tego producenta oraz kilku innych. Przewody Bosha sprzedane 3 razy jak do tej pory - wróciły, Sentech ma jakoś dziwnie twarde przewody więc zbytnio ich nie polecamy, chyba że ogólnie ma być coś taniego. Na stanie posiadamy ładnych kilkanaście kompletów Janmora i je polecamy, do tej pory nikt nie wrócił na reklamacje. Trzeba zwrócić uwagę na 3 linie produkcyjne tej firmy.
dla ABT 2.0:
ECO LINE:
1. najtańsza wersja jest plastikowa kod to ABU3, koszt u mnie 42zł/kpl
2. średnia ale też lipa to ABM3P, koszt u mnie 54zł/kpl
PRO LINE:
3. najdroższa wersja przewodów JANMORA z rdzeniem ferromagnetycznych, dopiero ta wersja przewodów jest godna polecenia, ma odpowiednią budowę przewodów, kod przewodów ABM3, koszt u mnie w sklepie 119zł/kpl.
Ci, którzy tak narzekają na tą firmę niech się zastanowią co właściwie kupili a później niech oceniają wyrób. Tylko i wyłącznie PROLINE i problemów brak.
<ok> nie jestem sponsorowany przez firmę tylko spokojnie jej ufam i klienci też, jakby był ktoś chętny mogę przedstawić ceny przewodów do innych motorów.