Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4]- uklad wydechowy a spalanie!

Wszystko co tyczy się silników rzędowych czterocylindrowych.
Awatar użytkownika
Vathaz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Vathaz » 17 wrz 2009, 20:55

O spoko :-) musiałem w takim razie źle szukać :-/ no to pozostało mi pogadać z kumplem mechanikiem co miał mi strumienice ogarniać czy jest w stanie zamontować w tym nowym katalizatorze sondę bo chodzi pewnie o wywiercenie otworu wspawanie nakrętki i wkręcenie sondy :-> jeśli tak to na dniach jeśli nic nie przeszkodzi to go zamówię :-D chciałem jeszcze z czasem końcowy tłumik wymienić na jakiegoś "mruczka" ale na zacnego remusa mnie niestety przynajmniej na razie nie stać a też nie chce jakiegoś ryczącego bubla kupić audi ma być mimo wszystko ciche :-) ale to już chyba nie ten dział :mrgreen: w każdym razie dzięki za pomoc ;-)

Awatar użytkownika
radziobiker
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radziobiker » 09 lis 2009, 23:09

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc podczepię się tutaj. Czy takie "cudo" http://moto.allegro.pl/item786965428_tl ... scien.html będzie pasować do ABT z automatem? Jakiej firmy zakupić tłumik środkowy?

Awatar użytkownika
Żelu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Żelu » 10 lis 2009, 10:28

Pewnie, że będzie pasować, ewentualnie możesz w to miejsce wstawić samą rurkę i liczyć na wyrozumiałość diagnosty przy przeglądzie ;-) A tłumik... z tego co się orientuję, to jedną z najlepszych firm jak również przystępna cenowo jest Bosal <ok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki czterocylindrowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl