A znasz może jakąś ciekawą lekturę gdzie dowiem się jakiś ciekawych informacji? Dzisiaj jadę do gazownika podpiąć się pod kompa bo w papierach mam wbity przegląd gazu tylko po pierwszym 1000km a instalacja ma 2 lata:)Później napiszę czego ciekawego się dowiedziałem.
Widziałem na allegro kompy do mojej b4 2.3 ng. Czy jak kupie nowego kompa i podepne go do instalacji to będzie wszystko działać czy trzeba to robić u elektryka i ustawiać na nowo??
[ Dodano: 2011-12-17, 20:06 ]
Witam znowu wszystkich,
miałem dzisiaj znowu ten problem ale cale szczescie ze byl parking i moglem zjechać i przyjrzeć się dokladnie objawą i wyglądało to tak.: zacznijmy od tego że jeździłem dzisiaj duzo i wszystko grało. Teraz wieczorem wracałem sobie do domu, pomalutku za autobusem i tu nagle samochód zgasł-jechałem na gazie. Nie wciskałem sprzęgła tylko dodałem troche gazu i po jakiś 10-15 metrach jazdy na "pycha" zapalił-na benzynie. Zjechałem na parking i zauważyłem że wariują mu obroty w zakresie 1100-1300rpm. Zgasiłem samochód po czym odpaliłem go jeszcze raz, obroty nie falowały, przełączyłem na gaz i pojechałem spokojnie do domu. No i ja już nie mam pojęcia.Temperatura na zegarach 90stopni. Czujnik temperatury??