[B3 2.3 20V 7A] pompa dwusekcyjna
[B3 2.3 20V 7A] pompa dwusekcyjna
wracam z delegacji, zabieram niunie na snieg i wracam po jakichc 20 mnin ,parkuje auto,pedał hamulcowy twardy i patrze a tu sie lekko dymi i czuc jakby hydrauliczny plyn.zagladam a tu pasek juz sie smaży wiec go sniegiem zeby sie cos jeszcze nie zjaralo.pompa ani drgnie,zatarła by sie? wiec z tego niniejszego powodu prosze o namiar do kogos kto ma takową pompe,lub wie kto mógłby mi pomóc .na alledrogo akurat nie mają
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
dobrze, że nie na moim :mrgreen:bloku pisze:Wierz mi, można Mogę Ci pokazac w Toruniu na przykładzie Twojego auta
wszystko zajeździsz na kiepskim lub braku oleju... :->bloku pisze:A tak serio to jest to realne zwłaszcza, jak się zaleje pełnym syntetykiem i nie pilnuje stanu.
sam miałem z nią mały problem - ale niewielki. U mnie jedynie się luzowała nakrętka od jednej sekcji ta z wielkim X do przykręcania jej. Wymieniony oring i bangla jak nowe. :mrgreen:
ja tez mam pompe,200 zlociszy+przesyłka.Wybrałem skrupulatnie z ponad 40 ofert pomp wspomagania do motoru 7a,co z tego że te pompy pasuja do kv czy ng,to 2.3 i to 2.3,a ceny niektorych i ze trzy stowy.mam takie dwie,jednosekcyjne.Płyn w ukladzie byl zielony i ciagle poziom byl bez zmian,wiec nie wiem czy płyn byl wlasciwy czy nie.Coś sie w pompie zatarło dlatego sie tak rozgrzała no i oczywiscie zadnego wspomagania.
[ Dodano: 2015-01-18, 18:14 ]
Roznice wiadomo widac,na alledrogo takich nie sprzedaja,trza se umyć przeszlifowac i ewentualnie prysnąć czyms zeby oko cieszyło i chciało sie wogóle pod maske zaglądać.Wk....a mnie to ze wszyscy sprzedaja pompy do 20v a nie pasuja
[ Dodano: 2015-01-18, 18:14 ]
Roznice wiadomo widac,na alledrogo takich nie sprzedaja,trza se umyć przeszlifowac i ewentualnie prysnąć czyms zeby oko cieszyło i chciało sie wogóle pod maske zaglądać.Wk....a mnie to ze wszyscy sprzedaja pompy do 20v a nie pasuja
- quattroBandit
- Audi 80 Klub