Jej az milo czytac ze sa ludzie ktorym systemy wspomagajace i wszelaka elektronika jest wstretna , zgadzam sie z tym w pelni bo jak mozna wyczuc swoje auto kiedy ESP czy ABS robi i tak wszystko po swojemu, fuj.... nawet sie pobawic nie mozna. Ludzie za te slowa respect dla was i oby was wiecej bylo. Co to za diesel ktory wysiada od najmniejszych zanieczyszczen paliwa (fOpel) . Co do daty to tez mysle ze nie jest sztywna bo np Cabrio bylo robione do 2000 roku ale wlasnie gdzies tak w '95 przezstaly wychodzic samochody ktore byly w same w sobie zdolne do tego czego nie osiagnie nigdy zadna elektronika, dajmy na to BMW 325 E30, ktorym autem mozna tak wymiatac bokami bez jakiego kolwiek systemu wspomagajacego (Quattro sie nie liczy bo Quattro to Quattro ).
Pozdrawiam.
[90 2.3 20VQ] zreanimowane!!!!
Kolego bez takich. w takich chwilach pomyśl o tym, że Ty jedziesz w autku ktore ma styl, o nie skopiowanym wizerunku, ktore mozesz sam naprawic pod domem,nie potrzebuje hordy doktorow do zmiany paska alternatora i nie traci tak na wartości jak ta plastikowa zabawka. większośc ludzi i tak woli starsze autka w dobrym stanie.
Odkopany trup, ale przyznaje, że dobra robota! Nie dziwie się, że po odpaleniu odrazu kolega wskoczył w siodło i pojechał byle przed siebie. Jak moja odpaliła, to o 3 w nocy jeździłem po bliższej i dalszej okolicy ciesząc się jak dziecko.
A co do wydechu, co prawda mój brzmi trochę bardziej basowo, ale zapewne Quon... jak i ja jesteśmy pewni. Żaden tuningowy wydech nie brzmi tak jak ręczna robota
Gratuluję świetnej roboty!
A co do wydechu, co prawda mój brzmi trochę bardziej basowo, ale zapewne Quon... jak i ja jesteśmy pewni. Żaden tuningowy wydech nie brzmi tak jak ręczna robota
Gratuluję świetnej roboty!