[B4 1z] Gaśnie po wciśnięciu sprzęgła
[B4 1z] Gaśnie po wciśnięciu sprzęgła
Witam, mam problem otóż czasami problem nie pojawia się zawsze tylko czasami raz dwa dni jest dobrze a raz gaśnie otóż gaśnie tylko wtedy jak np. dojeżdżam do świateł hamuje wciskam sprzęgło i wtedy samochód gaśnie, jeszcze później go ciężko zapalić czego może to być problem?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Jak ci się nic nie dzieje to nie kombinuj z kabelkami bo ci sie po tym może zacząć dziać .Grzebanie przy wtyczce przepływomierza raczej na nic się nie zda bo fabrycznie siędzi tak że nie powinno sie nic z nią ani jej kabelkami dziać .Adas pisze:poza tym wczoraj zrobiłem z 60 km i nic się nie działo, mógłbyś mi przedstawić gdzie dokładnie ten kabelek, lub zaznaczyć na jakiś zdjęciu?
-
- Forum Audi 80
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ac9 ... fc69e.html
na zdjęciu zaznaczone miejsce gdzie przychodzi wtyczka a w tej wtyczce są kabelki którymi postaraj się poruszać bo być może któryś jest uszkodzony i przez to tak wariuje
na zdjęciu zaznaczone miejsce gdzie przychodzi wtyczka a w tej wtyczce są kabelki którymi postaraj się poruszać bo być może któryś jest uszkodzony i przez to tak wariuje
Witam. Moje Audi też gaśnie po wciśnięciu sprzęgła ale nie wiem czy to to samo. Kiedy jade na obrotach i je wcisne to obroty spadają do 300-500 obr. na minute i silnik sie dławi. To samo jest na postoju jak wcisne troche gaz i puszcze. Nie zawsze gaśnie ale dławi sie. Może wiecie co to jest, czy to to samo co u kolegi?
-
- Forum Audi 80