[80 B4 1.9 TDI 1Z] Gdzie ten przewód powinien być podpięty?
[80 B4 1.9 TDI 1Z] Gdzie ten przewód powinien być podpięty?
Witam
Mam do Was pytanie z cyklu proste-łatwe-przyjemne
Gdzie z drugiej strony powinien być podłączony przewód gumowy idący z miejsca strzałki?
Mam do Was pytanie z cyklu proste-łatwe-przyjemne
Gdzie z drugiej strony powinien być podłączony przewód gumowy idący z miejsca strzałki?
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2010, 13:49 przez klekocix, łącznie zmieniany 2 razy.
U mnie w tym miejscu jest wsadzony gumowy przewód długości ok. 5 cm, niestety nie sprawdziłem czy zaślepiony czy też nie (ale pewnie tak).DYZIO pisze:tam wogóle nie powinno być przewodu tylko zaślepka. Chyba że masz zegar z ciśnieniem doładowania turbo to właśnie pod to się podłącza zegar
Zegara doładowania nie posiadam (choć myślę nad tym).
Niemniej - dziękuję za odpowiedź
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
oj kolego nie wiesz co mówisz robię prawie 3000km miesięcznie. pod maskę zaglądam raz na miesiąc może rzadziej. miałem zaślepiony ten wylot ale za słabo ścisnąłem opaskę i spadła.nawet nie wiedziałem kiedy to się stało, nie odczułem żadnej różnicy.a co do pompowania turbinki to znajdź mój filmik który na tym forum dałem niecałe 10 do setki <ok>junglist pisze:niedzielny kierowca jesteś <ok>
albo turbina ci nie pompuje
nie bardzo wiem do czego on miałby pasować .....w sklepach motoryzacyjnych kupujesz od razu z obudową jeżeli nie chcesz kupić zestawu montowanego w niektórych modelach razem ze wskaźnikiem ciśnienia oleju i woltomierzem .....
[ Dodano: 2010-04-25, 12:49 ]
http://www.allegro.pl/item979656042_zeg ... _gwar.html
[ Dodano: 2010-04-25, 12:49 ]
http://www.allegro.pl/item979656042_zeg ... _gwar.html
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Nie wiem czy dobrze cie zrozumiałem ale fabrycznie nie było takich zegarów po prostu są to dodatkowe wskażniki montowane w wybranym przez ciebie miejscu .A czy pasują ? no niektóre wyglądają super.A apropo linka z zegarami to same zegary na nic jak nie ma do nich czujników bo nie będzie ich do czego podłączyćpilocik69 pisze:Apropo wskaznika doladowania, czy ktos widzial taki ktory pasowalby do zegarow w B4?