dzimi1 jak zdecydujesz się na filtr z renaulta to szukaj szybkozłączki do górnego wejścia a najlepiej poszukać na szrocie lagunę II i wyciągasz całość razem z ori pompką która jest na przezroczystym wężu. Z opla też jest fajny
Odnośnie powietrza w układzie to rób tak jak wyzej doradzają
[80 1.9 tdi 1z 90 km]pecherzyki powietrza w przewodach
Panowie dziękuję za zainteresowanie póki co jest nawet ok pali i jeździ. Pozmieniałem jeszcze opaski i gumowe przewody do filtra i na powrocie. Ogrom waliki z tymi pęcherzami.
Jeszcze jak dorwie ten filtr z opla lub renault to biorę się za montowanie, gdyż mam ten tylko z wejściem i wyjściem bez pseudo podgrzewacza ale jest jakiś delikatny rurki się gną przy nakładaniu przewodów i boję się że może w końcu i tu łapać powietrze.
Tak własnie na te opaski pozmieniałem bo te pozostałe to nadają sie tylko do rzucania za psami tak się przekręcają._Dave pisze:
ps2. jak juz walczysz z przewodami, z mojej strony polece Ci obejmy "mini sgb", bron cie Panie Boże kupować hinszczyzny
-D.
Jeszcze jak dorwie ten filtr z opla lub renault to biorę się za montowanie, gdyż mam ten tylko z wejściem i wyjściem bez pseudo podgrzewacza ale jest jakiś delikatny rurki się gną przy nakładaniu przewodów i boję się że może w końcu i tu łapać powietrze.