[80 B4 1.9TDI 1Z]Problem z czujnikiem z świec żarowych
Właśnie dzis przy wymianie plynu do chlodnicy i oleju wymienilem ten czujnik. i powiem pierwse wrarzenie bylo takie ze wogole jak przekrecilem stacyjke nie zapalily sie na panelu ten czujnik ze grzeje je. na placu dzis bylo naprawde cieplo. jutro rano o 5 musze jechac do pracy to zobacze jak bedzie i czy sie pokaza ze je grzeje.
Żeby nie zakładać tematu powiedzcie mi czy w 1Z jest coś takiego jak podgrzewacz płynu chłodzącego. Mam coś takiego na przewodzie do nagrzewnicy odok serwa. Aluminiowa obudowa przez którą przepływa płyn.
Wkręcone jest w nią coś co przypomina świece żarowe, jest takich świec trzy z podpiętymi przewodami.
Wkręcone jest w nią coś co przypomina świece żarowe, jest takich świec trzy z podpiętymi przewodami.
To są pogrzewacze płynu chłodzącego w mroźne dni aby głowica sie równomiernie nagrzewałarczopik2 pisze:Żeby nie zakładać tematu powiedzcie mi czy w 1Z jest coś takiego jak podgrzewacz płynu chłodzącego. Mam coś takiego na przewodzie do nagrzewnicy odok serwa. Aluminiowa obudowa przez którą przepływa płyn.