[AAH] jaki V max?
[AAH] jaki V max?
witam!
chciałem się zapytać jaki V max udało wam się osiągnąć w waszych AAH?
bo ostatnio miałem przyjemność jechania po autobanie z wrocławia do zgorzelca ale u mnie licznik spierdzielony i nawet nie wiem jaki miałem V max... ;(
jednak mam podejrzenia, że nie ma rewelacji.... bo mając 6k obrotów na obrotomierzu na 5tym biegu to jednak sporo aut mnie mijało ;( ;(
myślalem, że jak bede miał Vke ze 174km mocy to jednak większe szaleństwo zrobie ;(
chciałem się zapytać jaki V max udało wam się osiągnąć w waszych AAH?
bo ostatnio miałem przyjemność jechania po autobanie z wrocławia do zgorzelca ale u mnie licznik spierdzielony i nawet nie wiem jaki miałem V max... ;(
jednak mam podejrzenia, że nie ma rewelacji.... bo mając 6k obrotów na obrotomierzu na 5tym biegu to jednak sporo aut mnie mijało ;( ;(
myślalem, że jak bede miał Vke ze 174km mocy to jednak większe szaleństwo zrobie ;(
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Leo, nie spinaj dupy, napisałem LICZNIKOWE 210
spoko, Twoje S2 pewnie zamyka licznik, szerokości
spoko, Twoje S2 pewnie zamyka licznik, szerokości
Ostatnio zmieniony 18 sie 2013, 23:15 przez Daniel Choros, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
chyba nie myślisz, że bede tera jechać na autobana by sprawdzić gps'em Vmax !?! :>Leo pisze:a zmierz gps'em i nie siej zamętu.
a tak wgl to temat i tak o czym innym...
jak/gdzie sprawdzić jaką mam skrzynie?aldi pisze:chodor, Jaką masz skrzynię (oznaczenie) i jakie opony?
a opony to 195 tylko nie wiem czy 60 czy 65 na 15''
czyli co? przy 6k obrotów na 5tym biegów powinno być 200 km?
bo szczerze to wątpię bo za dużo aut mnie wyprzedzało
-
- Forum Audi 80
Oznaczenie skrzyni jest na nalepce we wnęce koła zapasowego (jest tam też masa innych danych).chodor pisze:jak/gdzie sprawdzić jaką mam skrzynie?aldi pisze:chodor, Jaką masz skrzynię (oznaczenie) i jakie opony?
Jak pisałem obrotomierze w Audi 80 też lubią oszukiwać więc niekoniecznie musiałeś tyle jechać.
aldi pisze:Oznaczenie skrzyni jest na nalepce we wnęce koła zapasowego (jest tam też masa innych danych).chodor pisze:jak/gdzie sprawdzić jaką mam skrzynie?aldi pisze:chodor, Jaką masz skrzynię (oznaczenie) i jakie opony?
Jak pisałem obrotomierze w Audi 80 też lubią oszukiwać więc niekoniecznie musiałeś tyle jechać.
haha tylko, że ja we wnęce koła zapasowego mam butle LPG no ale zajrzę tam dzisiaj bo może nie jest zasłonięte
a tak w ogóle jest w AAH jakieś odciencie? bo raz zdarzyło mi się ścigać z gościem i wskazówka obrotomierza poleciała mi kawałek poza skale no ale przełączyłem na 2jkę ze strachu by czegoś nie popsuć
-
- Forum Audi 80