[80B4 2.6 ABC] Kiepsko pali na ciepłym silniku.
-
- Forum Audi 80
Koledzy jestem właśnie po wymianie sond . Mam pytanie czy one muszą się jakoś specjalnie wygrzać przez jakiś okres czasu bo są nowe czy porostu od momentu założenia działają tak jak powinny :?: . Zmieniła się specyfika pracy silnika zaczął chodzić ciszej i równiej :-> jednak dalej mu trochę ciężko z tym odpaleniem na rozgrzanym silniku który z 15 minut postoi :-x
Sondy zakupiłem nowe BOSCH-a takie jak fabryka zaleca
[ Dodano: 2010-09-06, 20:32 ]
A i jeszcze jedno pytanie czy w mojej OOOO nie powinno być przepływomierza na dolocie tuż za filtrem?? bo nie ma tu nic takiego...
[ Dodano: 2010-09-08, 12:52 ]
koledzy podpowiedzieliście mi kiedyś ze wężyk od regulatora ciśnienia paliwa musi być suchy . Mam pytanie jak z ciągnę wężyk zaraz od regulatora po paru minutach od zgaszenia to z tego dytka kapie paliwo co to może oznaczać ?? Czasowo wychodzi kropla na 2s
pozdrawiam
Sondy zakupiłem nowe BOSCH-a takie jak fabryka zaleca
[ Dodano: 2010-09-06, 20:32 ]
A i jeszcze jedno pytanie czy w mojej OOOO nie powinno być przepływomierza na dolocie tuż za filtrem?? bo nie ma tu nic takiego...
[ Dodano: 2010-09-08, 12:52 ]
koledzy podpowiedzieliście mi kiedyś ze wężyk od regulatora ciśnienia paliwa musi być suchy . Mam pytanie jak z ciągnę wężyk zaraz od regulatora po paru minutach od zgaszenia to z tego dytka kapie paliwo co to może oznaczać ?? Czasowo wychodzi kropla na 2s
pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Przez wężyk podciśnieniowy regulatora NIE MOŻE sączyć się paliwo! Masz uszkodzony regulator ciśnienia.miciek111 pisze:koledzy podpowiedzieliście mi kiedyś ze wężyk od regulatora ciśnienia paliwa musi być suchy . Mam pytanie jak z ciągnę wężyk zaraz od regulatora po paru minutach od zgaszenia to z tego dytka kapie paliwo co to może oznaczać ?? Czasowo wychodzi kropla na 2s