Nie wiem czemu Krzysiek Suliko uparcie wrzuca fotostory do działu elektrykagrze pisze:niedawno utworzyłem tam nowy temat drogą podziału ale wyglądało to tak, że w innym dziale znalazłem w jednym z tematów jako odpowiedź praktycznie całe fotostory. po podzieleniu wygląda to tak: https://audi80.pl/b4-a...-30-vt39094.htm
Sam poprosiłem Radka żeby przeniósł temat z kontrolką świateł mijania do warsztatu.
To są jednostkowe przypadki i nie robiłbym z tego większego problemu. Jak zachodzi potrzeba potrzeba przeniesienia lub częściowego usunięcia tematu to nic nie stoi na przeszkodzie tylko należałoby userom wypowiadającym się w tym temacie wyjaśnić o co chodzi.
Mnie osobiście poruszanie się po tym dziale nie sprawia problemu i w miarę szybko znajduje to co mnie interesuje. Ponownie powiem że moim i nie tylko moim zdaniem należy zrobić tam porządek wg jakiegoś schematu.natomiast znalezienie takiego roczynka w dziale Warsztat graniczy z cudem.
Uważam że ten jest odpowiedni. Jak ktoś ma jakiś pomysł na udoskonalenie go jest do tego najlepszy moment.Skuciok pisze:- Warsztat
-- Audi 80 FAQ
---> [B4 ALL]FAQ układ chłodzenia
---> [Quattro] FAQ zawieszenie
---> [All] FAQ oleje
-- Naprawy i regulacje
--->[AAH B4] Wymiana linki gazu
--->[B4 All] Wymiana amortyzatorów przód
--->[B4 quattro] naprawa zawieszenia tył krok po kroku
--->[B4 cabrio ADR] czyszczenie przepustnicy
-- Rezania
---> [All] Podświetlana gałka zmiany biegów
---> [B4 All] Czarne lampy by duo
---> [B4] Montaż elektryki
---> [B4 all] Rezanie soczewek
-- Jak to działa
---> Skrzynia biegów manualna bez tajemnic
---> Jak działa turbosprężarka wady i zalety
---> Budowa współczesnej opony
---> Jak działa mechanizm różnicowy zwykły i torsen
No po to jest przecież forum żeby na dany temat dyskutować.grze pisze:tam schemat jest taki: pierwszy post zawiera rezanie, a pozostałe to gadka o tym mniej lub bardziej na temat.
Jedyne co mi się nie podoba w tym dziale to pytania userów nie dokońca związane z przedstawionym rezaniem. Porostu powinny trafić do odpowiedniego działu.