[b3 1.8 PM]brak świateł mijania
[b3 1.8 PM]brak świateł mijania
Witam podczas jazdy straciłem światła mijania ,nie wiem o co chodzi .Kupiłem nowy przełącznik i dalej to samo .Kolega mi sprawdzał kable i mówił że jest napięcie nawet uruchomij je na zwarcie i świeciło.Przekaznika nie ma żadnego,bezpieczniki całe żarówki ok .Dla ciekawostki powiem że na przełączonym zapłonie postojowe są drogowe i kierunki, brak krótkich ale jak odpale auto po 5 sekundach następuje pstryknięcie i krótkie włączają sie samoczynnie i podświetlenie tablicy a długich nie ma a przełącznik nie reaguje dopiero jak auto jest wyłączone to przełącznik reaguje .Dodam że brakło też podgrzewania tylnej szyby i oświetlenie bagażnika.Na piątek jestem umówiony z elektrykiem a do tego czasu może jakieś sugestie?Pozdrawiam
Grzania może nie być przez uszkodzony wlącznik w konsoli bo cały prąd przez niego idzie (nie ma przekaźnika) lub bezpiecznik. Może tez być tak ze ścieżki grzejace na szybie są uszkodzone.
Oświetlenia w bagażniku może nie być z powodu uszkodzone włącznika -> poszukaj o tym na forum
CO do braku mijania to historia z Twojego opisu wyglada dośc dziwnie. Pozsłuchaj gdzie pstryka. Może cos znajdziesz.
Oświetlenia w bagażniku może nie być z powodu uszkodzone włącznika -> poszukaj o tym na forum
CO do braku mijania to historia z Twojego opisu wyglada dośc dziwnie. Pozsłuchaj gdzie pstryka. Może cos znajdziesz.
-
- Forum Audi 80