[Coupe 2.3 7A] Modyfikacje - Projekt Maroonio
hej
jestem po pierwszym kreceniu.... no ale niestety nie odpalil....
wydaje mi sie ze to ten zaplon o ktory pytalem, bo kreci ale kompletnie nic nie chce zaskoczyc. wczoraj juz nie bylo czasu ale dzis chce sprawdzic czy podaje paliwo, pozniej
iskre.
Ale jesli chodzi jeszcze o zaplon ustawilem rozrzad na znakach palec tez z kreska(i tu sie zastanawiam bo pisalicie ze na krawedzi obudowy a ona z tego co patrzalem obudowa jest stala bo od niej wychodza balszki zaczepowe, kreska jest jakby w srodku samego aparatu)
mozna tez jeszcze krecic lewo prawo aparatem i tu nie wiem jak to ustawic.
Jestem tu laikiem mozecie mi to wytlumaczyc jak krowie na rowie:P
Bo na moje to tak, ustawiam rozrzad na znaki, wkladam aparat na walek ale on ma tyle zabkow i na ktory tu trafic... sam aparat jest przykrecony jedna sruba u dolu
jak jest luzna to aparatem mozna krecic lewo, prawo.....
i ostatnie przy krecieniu rozrusznikiem aparat powinien sie krecic?
Laik:)
jestem po pierwszym kreceniu.... no ale niestety nie odpalil....
wydaje mi sie ze to ten zaplon o ktory pytalem, bo kreci ale kompletnie nic nie chce zaskoczyc. wczoraj juz nie bylo czasu ale dzis chce sprawdzic czy podaje paliwo, pozniej
iskre.
Ale jesli chodzi jeszcze o zaplon ustawilem rozrzad na znakach palec tez z kreska(i tu sie zastanawiam bo pisalicie ze na krawedzi obudowy a ona z tego co patrzalem obudowa jest stala bo od niej wychodza balszki zaczepowe, kreska jest jakby w srodku samego aparatu)
mozna tez jeszcze krecic lewo prawo aparatem i tu nie wiem jak to ustawic.
Jestem tu laikiem mozecie mi to wytlumaczyc jak krowie na rowie:P
Bo na moje to tak, ustawiam rozrzad na znaki, wkladam aparat na walek ale on ma tyle zabkow i na ktory tu trafic... sam aparat jest przykrecony jedna sruba u dolu
jak jest luzna to aparatem mozna krecic lewo, prawo.....
i ostatnie przy krecieniu rozrusznikiem aparat powinien sie krecic?
Laik:)
Łapiesz aparat w rękę tak aby palec wskazywał znak na obudowie.
Wkładasz aparat w głowicę tak aby po zamontowaniu palec nadal wskazywał znak na obudowie aparatu. Nie ważne czy palec wycelowany będzie w maskę czy w asfalt, ważne żeby wskazywał znak na obudowie aparatu. Następnie skręcasz aparat do głowicy i po zabawie.
W dziale download jest książka o 7A (po niemiecku), ma sporo obrazków.
Nie marudź tylko idź do garażu, to jest prostsze niż zmiana koła.
Zdrówka.
Wkładasz aparat w głowicę tak aby po zamontowaniu palec nadal wskazywał znak na obudowie aparatu. Nie ważne czy palec wycelowany będzie w maskę czy w asfalt, ważne żeby wskazywał znak na obudowie aparatu. Następnie skręcasz aparat do głowicy i po zabawie.
W dziale download jest książka o 7A (po niemiecku), ma sporo obrazków.
Nie marudź tylko idź do garażu, to jest prostsze niż zmiana koła.
Zdrówka.