[b3] Modyfikacje - swap silnik v8
pawelrybak15, powiedz mi po co ci taki silnik w B3 ?? nie lepiej rozłożyć ten twój silnik na cześci i to co dobre zregenerować/ pomalować części z ASO lub jakiejś dobrej firmy i poskładać, komorę ogarnąć itp to samo zawieszenie itp i się cieszyć z ładnej 90 TD pod względem wizualnym i mechanicznym i o połowę mniej kasy i roboty niż przeszczepiać V10 :roll:
taki manewr robi właśnie znajomy tylko w corradotrepek pisze:Ja i tak czekam, aż ktoś w końcu przerobi ośkę na quattro :mrgreen:
całe zawieszenie poszło od golfa jako jednostka napedowa siedzi już 1.9tdi 130km na pompowtrysku z turbiną od mercedesa 2.7. corrado ma być docelowo wysterowane na 250KM
prace trwają i zmirzają dobrądrogą nawet klima na pokładzie bedzie.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spokojnie Wujo, póki auto służy mi do jazdy na codzień zostaje silnik SB, jak już zrobie z tego zabawke na weekendy, przeprowadze gruntowny remont, to zamiast V10 TDI wrzucam 3,0 TDI <zly> Audi z zewnątrz zupełnie nie będzie zdradzać tego co kryje się pod maską, wnętrze również zostanie ori Będzie to po prostu ładna 90 z mocarnym silnikiemwujo1 pisze:pawelrybak15, powiedz mi po co ci taki silnik w B3 ?? nie lepiej rozłożyć ten twój silnik na cześci i to co dobre zregenerować/ pomalować części z ASO lub jakiejś dobrej firmy i poskładać, komorę ogarnąć itp to samo zawieszenie itp i się cieszyć z ładnej 90 TD pod względem wizualnym i mechanicznym i o połowę mniej kasy i roboty niż przeszczepiać V10 :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: