[cabrio] Swap na v6 2.7 biturbo Audi 80 230km-300km
Mam dla ciebie propozycje. Jest na forum już coupe z 2.7 pogadaj z włąścicielem czy nie wyspawał by ci kolektorów na wzór swoich. Bedziesz miał szybciej i prościej.
I odpuść sobie zmiane przekładni bo to naprawde nie jest proste i wymaga cięcia grodzi, a juz wiesz że przy ori kolektorach musisz klepac bądź wycinać kawałek podłużnicy.
Takie moje zdanie.
Odpuść sobie Q szkoda ciąć Caba. Bez problemu z tą mocą da się jeżdzić ośka
I odpuść sobie zmiane przekładni bo to naprawde nie jest proste i wymaga cięcia grodzi, a juz wiesz że przy ori kolektorach musisz klepac bądź wycinać kawałek podłużnicy.
Takie moje zdanie.
Odpuść sobie Q szkoda ciąć Caba. Bez problemu z tą mocą da się jeżdzić ośka
Heh, tak wiem o tym coupe. Ciągle piszę z kolegą, na początku pisalismy PW ale już klepiemy na Facebooku.chmiel25 pisze:Mam dla ciebie propozycje...
Z tymi kolektorami macie racje, macie nawet duzo racji. Coś wymyślę, turbinki do góry albo do dołu. Jak przymierzę to będę już wiedział.
Co do quattro, wychodzę z tego samego założenia. Ten kto nie jeździł autem z taka mocą na ośce, mówi że to za dużo.. A po co strzelać ze sprzęgła. Tym będzie się normalnie jeździło, on ma być dynamiczny
Super.
[ Dodano: 2014-01-18, 00:16 ]
Silnik wytargany, Papa 2.3 NG. Szuka potencjalnego nabywcy.
Super informacja w skrzyni jest miejsce na czujnik położenia wału! Jahoooo.
Dodatkowo pasuje frez od sprzęgła 2.7 biturbo z frezem od skrzyni 2.3 NG Jahooo.
I tam kilka fotek z dłubaninki
[ Dodano: 2014-01-19, 02:48 ]
Dodatkowo znalazłem coś takiego w sieci o pociętych podłużnicach. Z tym że silnik pochodzi od rs4 Ma największe turbiny. A jak widać na załączonym obrazku tylko turbiny się nie mieszczą. http://www.s2forum.com/forum/showthread.php?t=51685
[ Dodano: 2014-01-18, 00:16 ]
Silnik wytargany, Papa 2.3 NG. Szuka potencjalnego nabywcy.
Super informacja w skrzyni jest miejsce na czujnik położenia wału! Jahoooo.
Dodatkowo pasuje frez od sprzęgła 2.7 biturbo z frezem od skrzyni 2.3 NG Jahooo.
I tam kilka fotek z dłubaninki
[ Dodano: 2014-01-19, 02:48 ]
Dodatkowo znalazłem coś takiego w sieci o pociętych podłużnicach. Z tym że silnik pochodzi od rs4 Ma największe turbiny. A jak widać na załączonym obrazku tylko turbiny się nie mieszczą. http://www.s2forum.com/forum/showthread.php?t=51685
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: