[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
To ja sie podpinam do tematu.
Chodzi mi o to czy: jest duża różnica w szerokości(rozstaw kół) między felgami 17/ 7J i ET12 - a 17/8J i ET 35?
Mam możliwośc kupna takich felg.I chce je założyć do swojej Coupe.Chce ją poszerzyć troszki.Wiem że równie dobrze mógłbym założyć jej 9J z np.ET 20,ale mam możliwość kupna takich felg w dobrych pieniążkach.
Chodzi mi o ta różnice czy będzie duża miedzy tymi dwoma rozmiarami.Którą felgę wybrać.
Czekam na podpowiedzi
Chodzi mi o to czy: jest duża różnica w szerokości(rozstaw kół) między felgami 17/ 7J i ET12 - a 17/8J i ET 35?
Mam możliwośc kupna takich felg.I chce je założyć do swojej Coupe.Chce ją poszerzyć troszki.Wiem że równie dobrze mógłbym założyć jej 9J z np.ET 20,ale mam możliwość kupna takich felg w dobrych pieniążkach.
Chodzi mi o ta różnice czy będzie duża miedzy tymi dwoma rozmiarami.Którą felgę wybrać.
Czekam na podpowiedzi
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
roznica jedynie wizualna jak bedzie opona lezala wiec podaj jakie chcesz naciagnac laczki to powiemy, ktore sa lepsze. Jezeli chodzi o czyste gole wymiary w tym co podales to 8 cali szeroka bedzie bardziej schowana ale szersza a 7 cali bedzie wezsza i bardziej wystajaca - defacto jezeli chodzi o to jak bedzie wygladala pod nadkolem to nie ma znaczacej roznicy bo to tylko 2mm, wiec niezauwazalnie jednak 7 cali bedzie dalej mialo wzor od tarczy hamulcowej...