[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
Re: [All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
Witam gdzie najszybciej zdobyc felgi Ronal Bolero 17" 4x108 !!! Bardzo mi zalezy Dziekuje z gory za pomoc !!
Na portalach typu tablica, allegro, ew. w dziale Autogiełda/Ogłoszenia ... ale powiem Ci, że z tym "najszybciej" może być problem, bo ciężko znaleźć Bolero w tym rozstawie.karolt149 pisze:Witam gdzie najszybciej zdobyc felgi Ronal Bolero 17" 4x108 !!! Bardzo mi zalezy Dziekuje z gory za pomoc !!
Tutaj masz ogłoszenie:
http://tablica.pl/oferta/felgi-7j-17-h2 ... 710f1d4d72
z tym, ze patrząc na cenę i czas jaki wisi na tablicy, to jest to lekko podejrzane ...
tablica, allegro, auto gielda jestem na biezaco , sa ale piec srub mnie nie interesuje szukam od roku
Przecież podałem Ci ogłoszenie z rozstawem 4x108, więc dzwoń, a nóż właściciel jeszcze ich nie puścił w świat ...karolt149 pisze:tablica, allegro, auto gielda jestem na biezaco , sa ale piec srub mnie nie interesuje szukam od roku
Wybacz nie zwrocilem uwagi.. Aktualne !! sa juz moje dzieki ci bradzo !!!
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
macie jakies dziwne parcie na te bolero, pewnie jakbyscie je mieli na handel to chcielibyscie je sprzedac najlepiej za dwa tysiace, a felga ma marne 7J szerokosci, na ktore nie da sie naciagnac zadnej opony zeby to jako tako wygladalo, otowor centrujacy audi czyli 57,1, gdzie w fordzie czy pugach jest 65 wiec juz odpada sprzedaz dla innej marki, chyba ze zrobimy specjalny dystans, do tego ograniczajacy rozstaw 4x108 powoduja ze jezeli ktos ma to kolo, a mu zalega i chce sie pozbyc, to niestety niski popyt na to kolo (w porownaniu z kolami na rozstaw 4x108 czy 5x112) powoduje uzyskanie malej kasy w sprzedazy, chyba ze ktos chce sobie wystawiac kolo przez rok czasu, az jakis napaleniec z audi80.pl znajdzie i kupi... ale zeby miec 17" dla samego posiadania takiej cyferki, wg mnie mija sie z celem, auto wyglada ladnie ale wciaz seryjnie
Felgi proste delikatnie rant w jednej uszkodzony od kraweznika ale to nie problem bo rant bede polerowal takze go zniweluje. Cena czy atrakcyjna ?? wydaje mi sie ze normalna znajomy nie dawno komplet w dobrym stanie za 900 zl wyrwal z przesylka.
Witam. Musze skorygowac swoja opinie w sprawie zakupionych felg Bolero !!!
Dzisiaj je otrzymalem ogromne rozczarowanie !! Sprzedawca okazal sie nie uczciwy !! 4 felgi do solidnego prostowania , ranty totalnie zniszczone (utlenione). musze dolozyc do tego interesu duzo wiecej pieniedzy !!
Po probie kontaktu ze sprzedajacym i wyjasnieniu ze zostalem oszukany bo informacja pochodzaca od niego daleko mijala sie z prawda ( zarzekal sie ze felgi sa proste i tylko jedna sztuka jest delikatnie przetarta przez kraweznik a pozostale sa w stanie dobrym ) probowalem wynegocjowac obnizke ceny chociaz o 200 zl, wynik naszej rozmowy byl taki ze zostalem przez niego zastraszony ze jezeli bede mial dalej zastrzezenia to on przyjedzie do mnie i rozwiaze problem silowo ... Moja sugestia - daleko z kupnem jakichkolwiek czesci od tego "GOSCIA" !!!!
Moja radosc trwala krotko czekalem na fajne felgi a dostalem felgi w stanie godnym pozalowania , i smutne jest to ze wlasciciel starego dobrego audi 80 tak oszukal drugiego milosnika tej zacnej marki ...
Witam. Musze skorygowac swoja opinie w sprawie zakupionych felg Bolero !!!
Dzisiaj je otrzymalem ogromne rozczarowanie !! Sprzedawca okazal sie nie uczciwy !! 4 felgi do solidnego prostowania , ranty totalnie zniszczone (utlenione). musze dolozyc do tego interesu duzo wiecej pieniedzy !!
Po probie kontaktu ze sprzedajacym i wyjasnieniu ze zostalem oszukany bo informacja pochodzaca od niego daleko mijala sie z prawda ( zarzekal sie ze felgi sa proste i tylko jedna sztuka jest delikatnie przetarta przez kraweznik a pozostale sa w stanie dobrym ) probowalem wynegocjowac obnizke ceny chociaz o 200 zl, wynik naszej rozmowy byl taki ze zostalem przez niego zastraszony ze jezeli bede mial dalej zastrzezenia to on przyjedzie do mnie i rozwiaze problem silowo ... Moja sugestia - daleko z kupnem jakichkolwiek czesci od tego "GOSCIA" !!!!
Moja radosc trwala krotko czekalem na fajne felgi a dostalem felgi w stanie godnym pozalowania , i smutne jest to ze wlasciciel starego dobrego audi 80 tak oszukal drugiego milosnika tej zacnej marki ...
Panowie czy potraficie mi powiedzieć jak optymalnie wypchać felgi 17" 7.5j ET35 na oponkach 195/40 tak aby rant spasował się z błotnikiem? Gwint się robi i teraz muszę dorobić dystanse zmieniające rozstaw tylko nie wiem jakiej grubości. No chyba, że pozostaje mi tylko opcja ruszenia dupska i pomierzenia odległości pomiędzy rantem felgi, a rantem błotnika.